Äntligen kan vi möta publiken igen

| 7 september, 2021 | 0 kommentarer

Under en presskonferens meddelade socialminister Lena Hallengren och kulturminister Amanda Lind att de nu lyfter bort ytterligare restriktioner den 29 september. Då försvinner bland annat deltagartaket både inomhus och utomhus, och kravet på avstånd mellan sällskap tas bort.

– Det är en oerhörd lättnad att flera restriktioner nu lyfts och att våra scener och salonger kommer att kunna öppna upp igen. Kulturarbetare har burit en tung börda under pandemin, då vi i princip har haft näringsförbud. Nu kan vi äntligen arbeta igen – och möta vår publik, säger Simon Norrthon, förbundsordförande i Scen & Film.

– Krisen för branschen är dock inte över. Kulturarrangemang har ofta en lång planeringstid, och det kommer att ta lång tid innan vi är tillbaka där vi befann oss innan pandemin. Det kommer att finnas ett behov av extra stöd för kultur och evenemang även under det kommande året, säger Simon Norrthon

 

Kontakt Scen & Film

Simon Norrthon, förbundsordförande
[email protected]
070-571 33 00

 

 

Åse Axberg, kommunikationsansvarig
[email protected]
070-598 12 67

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *