BASTARD BURGERS TILL HALMSTAD

| 9 juni, 2022 | 0 kommentarer

I höst slår Bastard Burgers upp dörrarna till den första restaurangen i Halmstad. Med Norrland som ursprung och New York som inspiration serveras smash burgers gjorda på svenskt nötkött och ett av landets största utbud av veganska burgare.

Sedan tidigare finns Bastard Burgers i västkuststäderna Kungälv, Göteborg och Varberg men planerna på att etablera fler restauranger längst denna kuststräcka har funnits länge. Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers berättar: 

–      Halmstad är en stad vi tittat på under en längre tid och det känns givet att Bastard Burgers ska finnas här. Vi har nu hittat ett läge mitt inne i citykärnan och vi ser verkligen fram emot denna öppning. Självklart hade vi gärna sett öppningen innan sommaren men med flera andra etableringar före i kön välkomnas gästerna i höst, säger Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers. 

Restaurangen är belägen mitt i centrala Halmstad, Klammerdammsgatan 3, vid korsningen Storgatan. Den nya restaurangen följer samma koncept som tidigare restauranger och anställer cirka tio personer av varierande roller till premiärdagen. På 155 kvm i streetinspirerad miljö serveras burgare från lunch till kväll. Ta med kompisen för en lunch, kollegorna för en AW eller familjen för en middag. 

Vid frågor kontakta:
Annika Elworth
Marketing Communications Manager, Bastard Burgers

[email protected]
070 233 63 67

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja från Norrland. Här serveras prisbelönta hamburgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Välkommen!

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.