Cecilia Tall ny programchef för RE:Source

| 9 september, 2022 | 0 kommentarer

Cecilia Tall tar över rollen som programchef för RE:Source efter Elin Larsson. Cecilia är i nuläget generalsekreterare för TEKO, Sveriges Textil- och Modeföretag, och har en lång erfarenhet som ledare i flertalet branscher.

– Jag har jobbat länge med cirkulär ekonomi och i RE:Source ser jag möjligheten att arbeta både bredare och mer fokuserat med de här frågorna.

Cecilia har vid sidan av sin nuvarande roll en rad uppdrag och sitter bland annat i styrelsen för det strategiska innovationsprogrammet Bioinnovation. Hon ledde också en grupp för cirkulär design inom Regeringens samverkansgrupp för näringslivets klimatomställning.

– Jag ser att RE:Source har en oerhört viktig roll i den systemomställning som måste till. Jag vill få till en utökad industriell samverkan som gör att företag ser affärsnyttan i sitt hållbarhetsarbete.

– Vi är mycket glada för att Cecilia Tall kommer till oss! Hennes kompetens och ledarskap kommer vara värdefulla för vårt arbete med omställning till cirkulär ekonomi och hållbar materialanvändning, säger Camilla Alfredsson, styrelseordförande i RE:Source.

Cecilia Tall tillträder den 14 november och till dess har Klas Cullbrand, innovationsledare i RE:Source, rollen som tf programchef.

Kontakt:

Cecilia Tall

Mobil: 073-8257900

Presskontakt RE:Source:

Angelica Afzelius

Mobil: 070-5837154

RE:Source är ett strategiskt innovationsprogram som fokuserar på att utveckla cirkulära, resurseffektiva materialflöden. RE:Source startades 2016 och sedan dess har över 200 projekt startats, inom en rad olika områden. Målet är att uppnå en hållbar materialanvändning där vi håller oss inom planetens gränser.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.