Clas Ohlson satsar i Malmö med ny butik och nytt kontor

| 8 april, 2021 | 0 kommentarer

Idag öppnar Clas Ohlson en ny butik och ett nytt kontor i centrala Malmö. Satsningen är en del av Clas Ohlsons arbete med digital utveckling och innebär ett femtiotal nya jobb.

Kontoret och butiken öppnar mitt i Malmö vid Gustav Adolfs Torg.

– Äntligen är vi fullt ut igång med vår satsning i Malmö. Kontoret och butiken kommer tillsammans att bilda en stark enhet med nya kundmöten varje dag och långsiktigt digitalt utvecklingsarbete, säger Peder Apelgren, Chief Digital Officer.

Butiken är en så kallad Compact Store. På 270 kvadratmeter integreras onlinehandel med en fysisk butiksupplevelse. Det innebär bland annat att Malmöborna kan hämta upp onlinebeställningar efter bara 30 minuter.

– Vår Compact Store gör det möjligt för oss att finnas på fler platser där många människor rör sig. Vi erbjuder vår fina kundservice och en kombination av fysisk och digital shopping, säger Peder Apelgren.

En trappa upp från butiken ligger även Clas Ohlsons nya kontor. På det nya kontoret kommer ett femtiotal medarbetare jobba med Clas Ohlsons digitala utveckling.

– Vi vill stärka vårt digitala kundmöte och vi vet att det finns en stark kompetensbas i Malmö. Det ska bli otroligt spännande att fortsätta vår digitala resa i Malmö, säger Peder Apelgren.

För mer information, vänligen kontakta:
Niklas Carlsson, kommunikationschef, 0247-444 29, [email protected]

 

Clas Ohlson grundades 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna. Idag är vi ett detaljhandelsbolag med kunder på fem marknader, cirka 4 500 medarbetare och en omsättning om cirka 8,8 miljarder kronor. Vår aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. Mycket har hänt sedan starten, men en sak har varit densamma genom alla år: att vi varje dag vill hjälpa och inspirera människor att förbättra sin vardag genom att erbjuda smarta, enkla, praktiska lösningar till attraktiva priser. Läs mer om oss och hur vi brinner för att förenkla livet i varje hem på about.clasohlson.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *