Dave

| 14 februari, 2018 | 0 kommentarer

on, feb 14, 2018 14:14 CET

 

Ett nytt lågprishotell som riktar in sig mot den unga urbana resenären har nyligen öppnats i Tel Aviv. Dave – West är den första i en ny serie fastigheter som ägs av Brown Hotels som erbjuder ett mer lättillgängligt boende för den unga urbana resenären och är även känt som ”The Dave – Sons of a Brown”.

 

 

Hotellet med fyra våningar och 35 rum ligger på hörnet av gatorna Gordon och Ben Yehuda, bara två minuters promenad från Medelhavet och ett stenkast från det bästa staden har att erbjuda inom mat, dryck och shopping.

 

Dave – West är designat av den israeliska designern Agnon Granot med en estetik som hyllar 1970-talet och där varje rum har sina egna noggrant utvalda loppisfynd och djärva färgval. Lobbyn är iögonfallande röd med vintage prints på väggarna och med coola antikviteter i utrymmena. 

 

Dave – Wests takvåning erbjuder gästerna jacuzzi och ett spa-behandlingsrum. På lobbyplanet kan gästerna samlas på ”The Yard”, en innergård fylld med bekväma antika sittmöbler för optimalt lounge-häng. Till frukost hänvisas gästerna till en av två närliggande kaféer, båda lika populära hos både lokalbefolkningen och turisterna. Där kan gästerna njuta av frukost hela dagen. Hotellet kommer även stoltsera med en pop up-tatueringsstudio som bemannas av Tel Avivs egna artister samt ett skräddarsytt barberarkoncept av Barberia. 

 

http://brownhotels.com/dave

 

 

 

Bästa hälsningar,

 

Erika Samuelsson

PR manager

Israel Government Tourist Office (I.G.T.O)

The Nordic countries

T+46 8 213386, M+46 72 3113386

Box 5367, 102 49 Stockholm, Sweden

[email protected]

www.goisrael.com

 

 

 

 

 

 

 

Israeliska Statens Turistbyrå har som uppgift att marknadsföra Israel som destination i Norden och att förmedla turistinformation till allmänheten i dessa länder. Israeliska Statens Turistbyrå  arbetar direkt under turistministeriet i Israel. Sammanlagt finns 18 turistbyråer runt om i världen som arbetar med att främja turismen till Israel.

Upplev det unika Israel – Besök Tel Aviv, Party- och Beachstaden vid Medelhavet som aldrig sover Strosa runt i fascinerade Jerusalem med sina tre världsreligioner Flyt på hälsosamma Döda havet Simma med delfiner och snorkla i Röda havets korallrev vid Eilat Gå i Jesus fotspår i Heliga landet Vandra i Galiléen med sin häpnadsväckande natur.

Läs mer på www.goisrael.com  

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *