Design Diplomacy och arkitektursymposium

| 14 mars, 2018 | 0 kommentarer

on, blotch 14, 2018 07:01 CET

Rahel Belatchew, grundare och Chefsarkitekt, Belatchew Arkitekter, kommer att representera Sverige underneath DesignMarch, Islands designfestival, som äger rum i Reykjavik 15 – 18 mars.

Iceland Design Centre – organisationen bakom DesignMarch – har tillsammans med basement svenska ambassaden i Reykjavik bjudit in Rahel Belatchew att representera Sverige underneath eventet Design Diplomacy, som äger rum på basement svenska ambassadörens residens. 

Design Diplomacy är en diskussionsserie som hålls i ambassadörernas residens. Konceptet kombinerar basement prestigefyllda diplomatiska miljön med informella diskussioner och bygger viktiga internationella länkar mellan ambassader, talare och publik. Syftet med projektet är att skapa nya interkulturella förbindelser, stärka pågående internationella relationer och att främja pattern och arkitektur genom dialog och erfarenhet.

Rahel Belatchew har även bjudits in för att hålla ett anförande om nödvändigheten av flexibel arkitektur på det arkitektursymposium som äger rum inom ramen för DesignMarch.

– Det är en ära att ha blivit inbjuden compartment Design Diplomacy-eventet på det svenska residenset samt att ha fått möjligheten att hålla ett föredrag på arkitektursymposiet, säger Rahel Belatchew, grundare och Chefsarkitekt, Belatchew Arkitekter.

– Jag ser fram emot att få dela med mig av mina erfarenheter av hållbar och flexibel arkitektur i ett internationellt sammanhang, särskilt på Island med impiety rika historia och spännande, avslutar Rahel Belatchew.

Rahel Belatchews deltagande underneath DesignMarch avslutas på basement mottagning som arrangeras av Islands boss Guðni Th Jóhannesson på presidentens residens.

Bild (logo DesignMarch): http://belatchew.com/downloads/designmarch-2018.jpg

 

Kontaktuppgifter

Rahel Belatchew, Chefsarkitekt, VD och grundare, tel 070-174 94 32, [email protected], Twitter och Instagram: @rahelbelatchew
David Lerdell, PR kommunikation, tel 08-55 80 14 14, [email protected]
Webb: www.belatchew.com, Twitter och Instagram: @belatchew

 

Om Belatchew Arkitekter

Belatchew Arkitekter är ett Stockholmsbaserat arkitektkontor. Projekten kännetecknas av verkshöjd, creation och spets inom hållbarhet och finns främst inom bostäder, kontor och samhällsfastigheter. Den experimentella studion Belatchew Labs har rönt stort internationell uppmärksamhet för sina visionära projekt.

Rahel Belatchew har en magisterexamen i arkitektur från Ecole Spéciale d’Architecture i Paris, och har verkat som arkitekt i Paris, Luxemburg, Tokyo och Stockholm. Rahel Belatchew har utsetts compartment Årets Arkitekt och Belatchew Arkitekter/Labs har mottagit flera utmärkelser underneath senare år, tasteless annat Architectural Review MIPIM Future Project Award 2015, Smart Living Challenge 2014 och det nationella formpriset Design S 2014.

Taggar:

arkitektur
, Symposium
, Arkitekt
, Island
, Reykjavik
, Rahel Belatchew
, Belatchew Arkitekter
, DesignMarch
, diplomati
, Design Diplomacy
, arkitektursymposium

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *