EasyPark breddar kunderbjudandet i nytt samarbete med UnionPay

| 5 juli, 2022 | 0 kommentarer

Easypark ingår i ett globalt partnerskap med UnionPay International, världens största utfärdare av betal- och kreditkort. UnionPays kortinnehavare kan nu hantera sin parkering och elbilsladdning genom att registrera sitt UnionPay-kort i Easypark-appen.

Easypark presenterar nu ett samarbete med UnionPay International, som blir den senaste betalningspartnern som läggs till i Easypark-appen. Partnerskapet mellan Easypark Group och UnionPay International gäller i majoriteten av de europeiska länder där Easypark är verksamma. Det finns även planer att utöka samarbetet mellan Easypark Group och kortnätverket till Storbritannien, Australien och USA.

– Vi arbetar ständigt med att förenkla användningen av våra tjänster. Förutom att utveckla fler funktioner är utbudet av betalningsmetoder en viktig del av detta. Vårt mål är att göra alla aspekter av parkering och mobilitet enklare för våra användare, vilket gör UnionPay, ett av världens mest använda kortnätverk, till en självklar partner, säger Cameron Clayton, vd för Easypark Group.

– Genom att etablera detta strategiska partnerskap med Easypark kan UnionPays kortinnehavare få tillgång till den mest avancerade parkerings- och laddningstjänsten i Europa. Detta förbättrar avsevärt betalningsmöjligheten inom den viktiga transportsektorn, säger Han Wang, biträdande chef för UnionPay Internationals europeiska filial.

Easypark-appen gör det möjligt för bilister att hantera sin parkering, ladda sin elbil och använda smarta funktioner som Find, en AI-lösning som minskar tiden för att hitta en ledig parkeringsplats med upp till 50 procent.
 

Om UnionPay International
UnionPay International (UPI) fokuserar på tillväxt och stöd för UnionPays globala verksamhet. I samarbete med mer än 2 400 institutioner världen över möjliggör UnionPay International betalningar i 180 länder och regioner med lokalt utfärdande i 70 länder. UnionPay International tillhandahåller högkvalitativa, kostnadseffektiva och säkra gränsöverskridande betaltjänster till världens största kortinnehavarbas och garanterar praktiska lokala tjänster till ett växande antal globala UnionPay-kortinnehavare och handlare. För mer information, besök www.unionpayintl.com/en

Louise Ekman, Head of Group Communications & PR
[email protected] / +46 70 5222 117

Om Easypark Group
Easypark är ett snabbväxande, ledande parking tech-företag som hjälper förare att hitta och hantera parkering samt ladda sin elbil. Easyparks unika teknologi hjälper städer, företag, parkeringsoperatörer och fastighetsägare med administration, planering och datadrivna beslut i mer än 3200 städer och över 25 länder. Vi gör stadslivet enklare – en parkeringsplats i taget. Läs mer här: https://www.easyparkgroup.com/

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.