Ecorub har idag tecknat nytt avtal med OdinTarget

| 6 oktober, 2021 | 0 kommentarer

EcoRub kommer att leverera arbetsplatsmattor via sitt varumärke Arbergo till skjutbana i Stockholm under 2021. Kontraktsvärde uppskattas till cirka 900 000 kr.

Vi på Ecorub är väldigt glada att vi får förtreoendet att ännu en gång få leverera till OdinTarget. 

Info om Odin Target

Odin Target specialiserar sig på att designa och konstruera skjutbanor speciellt anpassade för polisen, specialstyrkor och militären. Deras patenterade teknologi leder till en världsledande lösning för skjutbanor inomhus angående arbetsmiljö och luftkvalité. Odin Target har levererat färdiga skjutbanor till svenska specialstyrkor och svenska polisen. 

EcoRub är ett greentech-bolag som producerar återvunna pellets designade för formsprutning, strängsprutning och kalandrering. Bolagets återvunna material utvecklas och produceras med materialegenskaper som inrymmer material med gummits elasticitet till styvheten hos hårda plaster. Ecorub är en producent av återvunnet plast- och gummimaterial som möjliggör återvunna alternativ för den cirkulära ekonomin. Bolaget grundades 1995 och har sin fabrik i Lövånger.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *