En vecka kvar till premiär av Bastard Burgers på Frölunda Torg

| 26 november, 2021 | 0 kommentarer

På fredag den 3 december slår Bastard Burgers upp dörrarna i Frölunda Torg och välkomnar sina första gäster. Smash burgers gjorda på svenskt nötkött, handgjorda shakes och ett av Sveriges största veganska utbud står på menyn.

Nu återstår bara de sista detaljerna av byggnationerna och provlagning av menyn innan Bastard Burgers öppnar sin nya restaurang på Frölunda Torg. Vid lunchtid på fredag den 3 december välkomnas de första gästerna till en ny stor restaurang.

Bastard Burgers serverar burgare från lunchtid till kvällstid, vilket passar bra i ett levande köpcentrum som Frölunda Torg. Här serveras smash burgers gjorda på svenskt nötkött, handgjorda shakes, ett av Sveriges största veganska utbud och barnburgare gjorda på kvalitetskött.

Restaurangen följer samma koncept som burgarkedjans övriga restauranger, men innehåller även några lokala blinkningar i den stora väggmålning som Umeåkonstnären Marc UÅ skapat till restaurangen. Restaurangen är på 255 kvadratmeter, har 96 sittplatser inomhus och fastighetsägare är Skandia Fastigheter. 

Frågor? Kontakta Annika Elworth, Marketing Communications Manager på Bastard Burgers
Mail: [email protected]
Telefon: 070 233 63 67

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja med fler än 50 restauranger. Här serveras prisbelönta hamburgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Välkommen! 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *