EUROPAS FRÄMSTA FÖRETAG TÄVLAR I FINALEN AV EUROPEAN BUSINESS AWARDS

| 17 maj, 2018 | 0 kommentarer

to, maj 17, 2018 16:28 CET

Den 22 – 23 maj går finalen av årets utmärkelse i European Business Awards av stapeln i Warsawa, Polen, där 289 finalister från 34 länder i Europa tävlar. European Business Awards (EBA) är Europas största och mest prestigefyllda utmärkelse för företag och sponsras av RSM. Finalisterna i varje kategori utsågs tidigare i år till Nationella vinnare i respektive land.

För första gången i tävlingens 11-åriga historia kommer juryutfrågningen att ske live, där 55 domare från hela Europa kommer att utse en vinnare i varje kategori.

Kategorivinnarna, vinnaren i den offentliga omröstningen samt utmärkelsen Lifetime Achievement Award kommer att tillkännages vid en galaceremoni på kvällen den 23 maj.

Adrian Tripp, VD för European Business Awards säger: “Årets final representerar Europas mest framgångsrika företagare. Finalen är ett fantastiskt tillfälle att träffas och knyta kontakter med andra framgångsrika företagare och tillsammans fira alla fantastiska framgångar. Jag önskar samtliga finalister stort lycka till i finalen.”

Jean Stephens, VD för RSM International, säger: “European Business Awards visar på ett tydligt sätt den ypperliga affärskompetens som finns runtom i Europa. Det är uppenbart att Europa har ett blomstrande näringsliv som är hungrigt på fortsatt tillväxt och framgång trots den osäkra marknad som råder idag. Jag önskar dem all lycka i finalen.”

Samtidigt som juryutfrågningarna pågår kommer detta tvådagars event att innehålla en rad seminarier och workshops ledda av rutinerade moderatorer och ämnesexperter. Dessutom kommer framstående akademiker, politiker, ambassadörer samt över 500 företagsledare från de mest framgångsrika företagen i Europa att delta på evenemanget.

RSM, som är huvudsponsor för EBA-utmärkelsen, är världens sjätte största nätverket för revision, skatt och rådgivning. I Europa har RSM kontor i 43 länder. Alla medarbetare arbetar som ett integrerat team som delar med sig av sina kunskaper, insikter och resurser och bygger starka kundrelationer med en djup förståelse för kundens verksamhet.

EBA har i år engagerat över 110 000 företag från 34 länder. Tävlingens främsta syfte är att ge erkännande och marknadsföring till företagsframgångar runt om i Europa och därtill stärka nätverkandet mellan dessa företag. Sponsorer, förutom RSM, är ELITE, Germany Trade Invest, PR Newswire, Bureau Van Dijk och SDL Managed Translation.

Tävlingskategorier 2017/2018:

 1. The RSM Entrepreneur of the Year Award
 2. The ELITE Award for Growth Strategy of the Year
 3. The Award for Innovation
 4. The Germany Trade Invest Award for International Expansion
 5. The Social Responsibility and Environmental Awareness Award
 6. The New Business of The Year Award
 7. The Workplace and People Development Award
 8. The Customer and Market Engagement Award
 9. The Digital Technology Award
 10. The Business of the Year Award with Turnover € 0 – 25M
 11. The Business of the Year Award with Turnover €26M – 150M
 12. The Business of the Year Award with Turnover €150M +


Våra svenska finalister ser du här: https://www.rsm.global/sweden/sv/news/nordiska-vinnare-prisades-i-european-business-awards

För ytterligare pressinformation, kontakta:

EBA: Vanessa Wood, tfn. +44 (0) 796 666 6657 eller epost, [email protected]

RSM: Lena Hellberg, [email protected]

För ytterligare information om finalen, gå in på www.businessawardseurope.com/summit2018

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *