Förändringar i herrlagets ledarstab

| 19 augusti, 2022 | 0 kommentarer

AIK Fotbolls styrelse har efter ett extrainsatt styrelsemöte idag beslutat att Bartosz Grzelak inte längre kommer att leda herrlaget. Henok Goitom blir tillförordnad chefstränare under resten av säsongen 2022.

Förändringen gäller från och med dagens datum och klubben arbetar samtidigt för att hitta en långsiktig lösning gällande rollen som chefstränare för herrlaget.

– Vi är inne i en negativ trend där AIK under en period varken fått en sportslig utveckling, eller resultaten med oss, som tar oss till de mål som vi har satt för verksamheten. Bartosz har gjort ett stort och hedervärt arbete för AIK under svåra förhållanden när han tillträdde. Jag vill tacka honom för att han representerat AIK på ett professionellt vis och stått upp som en god ambassadör för klubben, säger herrlagets sportchef Henrik Jurelius.

För mer information, kontakta:
Henrik Jurelius, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 – 431 12 02
E-post: [email protected]

Denna information är sådan som AIK Fotboll AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 augusti 2022 kl. 17:45 (CET).

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.