”Förstå världen” – Sveriges Radios korrespondenter på turné!

| 30 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Välkommen till en kväll med Sveriges Radios korrespondenter om omvärlden och med inblickar i korrespondenternas arbete. Evenemanget genomförs i samarbete med Riksteatern och lokala teaterföreningar. Den 1 september är vi i Härnösand

Under en rad år har Sveriges Radio prioriterat utrikesbevakningen. Idag har vi Nordens största utrikesredaktion med över 20 korrespondenter. I en tid då journalistik och yttrandefrihet är under attack i allt fler länder, tycker vi att det är viktigare än någonsin att journalister finns på plats och kan rapportera om utvecklingen. För att förstå världen bättre, behövs både kunskap och närvaro.Varmt välkomna att lyssna och träffa oss.  Ginna Lindberg
Utrikeschef, Ekot

Dag: Onsdagen den 1 september
Tid: 18.00
Plats: Härnösands Teater
Deltagare: Marie-Louise Kristola (Klimat) och Caroline Kernen (Ungt perspektiv) i samtal med Pablo Dalence programledare Ekot och Studio Ett.

Riksteaterns information om Härnösand

Alla evenemang sker i linje med Folkhälsomyndighetens restriktioner och det är därför noga att besökare tar del av den lokala teaterföreningens information om evenemanget. Gratis inträde men förbokning krävs maa cororna.

Övriga datum och deltagare för turnén finns här.

Presskontakt för mer information: Claes Bertilson, presschef, [email protected]  eller 070-327 7807

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *