Gapwaves certifierade enligt ISO 9001

| 12 augusti, 2019 | 0 kommentarer

Som ett steg i att utveckla Gapwaves verksamhet för att på sikt bli en världsledande leverantör av antenner utvecklade med Gapwaves vågledarteknologi har bolaget genomgått certifiering enligt ISO 9001. ISO 9001 är ett kvalitetsledningssystem med fokus på ständig förbättring i processer, kvalitet och ledarskap. I början av augusti erhöll Gapwaves sitt officiella certifikat på att bolaget uppfyller kraven i standarden.

För att Gapwaves på sikt ska kunna bli en etablerad leverantör av antenner till både telekom- och bilindustrin krävs att man kan uppfylla de höga krav som ställs på kvalitet, spårbarhet i processer och fokus på ständig förbättring. För flera av världens globala tillverkare av antenn- och radarsystem är det ett krav att vara certifierade enligt ISO 9001 för att kvalificera som leverantör. För Gapwaves har certifieringen inneburit att ett ledningssystem implementerats och att organisationen utbildats i hur arbetet ska bedrivas för att skapa robusta processer med fokus på kvalitet och ständig förbättring.

Som ett ungt bolag fortsätter Gapwaves arbete med att skapa rutiner, processer och att utvecklas för att möta de krav som ställs på leverantörer till telekom- och fordonsindustrin. Under hösten 2019 kommer arbete att inledas tillsammans med kunder och underleverantörer för att ytterligare kvalitetssäkra bolagets tillverkningsprocesser samt att utveckla system och metoder för effektiva utvecklings- och produktionsmetoder samt verifiering.

För ytterligare information om Gapwaves AB se www.gapwaves.com eller kontakta:

För ytterligare information kontakta:

Lars-Inge Sjöqvist, VD, Gapwaves
Telefon: +46 (0) 736 84 03 56
E-post: [email protected]

Investor Relations

Per Andersson, CFO 
Telefon: + 46 (0) 709 39 53 27
E-post: [email protected] 

Bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission AB
Telefon: +46 (0)8 503 000 50
E-post: [email protected]
www.gwkapital.se

Om Gapwaves AB
Gapwaves AB (publ) har sitt ursprung i forskning vid Chalmers Tekniska Högskola och etablerades 2011. Bolagets vision är att vara den mest innovativa leverantören av antennsystem för millimetervågor och den utvalda partnern till de som revolutionerar nästa generations trådlösa teknologi. Genom sin disruptiva teknologi ska Gapwaves hjälpa innovatörer inom Telekom och Automotive att skapa effektiva millimetervågssystem som förändrar samhället vi lever i.

Gapwaves aktie (GAPW B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *