GAROs CFO har beslutat att lämna bolaget under hösten 2018

| 17 april, 2018 | 0 kommentarer

ti, apr 17, 2018 08:30 CET

Lars Kvarnsund, CFO i GARO, har idag meddelat att han har för avsikt att lämna sin tjänst i bolaget. Lars ingår i koncernledningen och har varit anställd på GARO sedan 2000. Han lämnar sin tjänst under hösten 2018 för att tillträda som VD och koncernchef i ett bolag med annan verksamhetsinriktning.

”Lars har arbetat i bolaget i 18 år och har framgångsrikt byggt upp en stabil ekonomi- och finansfunktion som har förmått hantera GAROs kraftiga tillväxt. Jag har förståelse för att han nu vill ta sig an denna nya utmaning och önskar honom all lycka till”, kommenterar GAROs VD och koncernchef Carl-Johan Dalin.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Carl-Johan Dalin, VD- och koncernchef: 070 361 00 95
Malin Rylander Thordén, IR-chef: 076 894 95 96
 

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i två affärsområden GARO Sverige, och GARO Övriga marknader. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsatte 2017 MSEK 796 och har cirka 376 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö.

Affärsidén är att ”med fokus på innovation, hållbarhet och design utvecklar GARO lönsamma helhetslösningar för elbranschen”.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *