Connect with us

Marknadsnyheter

GLOBAL LANSERING OCH VIDARE UTVECKLING

Published

on

SAMMANFATTNING AV DET  TREDJE KVARTALET  2022 (2021)

NETTOOMSÄTTNING, MSEK 3,75 (1,90)
Nettoomsättningen ökade med 97,2 procent.

RÖRELSERESULTAT, MSEK -4,38 (-1,18)

RESULTATET EFTER FINANSIELLA POSTER -4,52 (-1,29)

RESULTAT PER AKTIE, SEK -0,09 (-0,04)

Nettoomsättningenunder kvartal tre ökade med 97,2 procent till 3,75 MSEK (1,90 MSEK) jämfört med motsvarande kvartal föregående år. Samtidigt sjönk omsättningen med 26 procent jämfört med föregående kvartal (5,07 MSEK). Största delen av den minskade nettoomsättningen kan härledas till att produktionen av Cricket Star Manager minskade under semesterperioden. Produktionen har sedan dess ökat till tidigare nivå.

Koncernen har idag fyra produkter som ger intäkter, då FIH Hockey Manager och Blitz Football Manager genererat försäljning under perioden. Ännu är försäljningen i liten skala, men vi är hoppfulla om tillväxt när de väl har etablerat sig på respektive marknader.Vårt fortsatta fokus är att leverera beställda produkter till våra partners. Vår prioriteringsordning, undantaget uppdateringar och underhåll av redan lanserade produkter, är enligt följande;

• Global lansering av Blitz Football Manager
• Soft launch av Cricket Star Manager
• Soft launch av Baseball Franchise Manager

Utvecklingen av Baseball Franchise Manager behöver ytterligare några månader innan det är redo för att inleda soft launch i februari 2023. Slutleverans av CSM sker under kvartal ett 2023.Fler produkter ska leda till ökat antal dagliga aktiva användare och växande omsättning. Bolaget har kapital och personal för att lansera samtliga produkter.

När vi blickar framåt ser vi att Gold Town Games fortsätter satsa på att uppnå hög kvalitet i sina produkter. Genom smart speldesign, effektiv och stabil teknik och engagerande grafik höjer vi användarnas upplevelse och stärker viljan att delta. Det rådande osäkra världsläget lämnar ingen oberörd, marknad som människa, och indikerar att vi går en utmanande framtid till mötes. En märkbar förändring för mobilspelsmarknaden är användarnas förändrade beteende påverkar trender vilket förändrar förutsättningarna för annonsering på de stora social media-plattformarna och annonsnätverken.

Vi tror att vår väg framåt är fortsatt vidareutveckling och fokus på det som kallas “game as a service”. Det innebär att vi frekvent skapar nya attraktiva kampanjer, tävlingar och andra utmanade events för att fylla produkterna med intressant innehåll för att stärka användarens engagemang.Innehållet utgör även basen i ett kontinuerligt och kostnadseffektivt arbete för att återaktivera tidigare kunder som i direkta e-postutskick får de ta del av det och de kontinuerliga produktuppdateringarna.

Tack för visat intresse!

Pär Hultgren
VD
[email protected]

GOLD TOWN GAMES utvecklar en egen teknik- och designplattform för mobila sportmanagerspel. Bolaget har sitt säte i Skellefteå och leds av VD Pär Hultgren. Ett team bestående av 21 medarbetare producerar och publicerar sportmanagerspel på plattformen WXM. Tillsammans med dotterbolagen Sideline Labs och Grand Pike producerar bolaget också managerspel för amerikansk fotboll och baseboll. Gold Town Games vision är att vara världsledande inom mobila sportmanagerspel genom att utmana och utveckla genren.

Taggar:

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

Inbjudan till Ferronordics investerarpresentation 17 februari 2023

Published

on

By

Ferronordics bokslutskommuniké 2022 kommer att publiceras den 17 februari 2023 kl. 07:30 CET. En presentation av rapporten hålls samma dag kl. 10:00 CET.

Ferronordics bokslutskommuniké 2022 kommer att publiceras den 17 februari 2023 kl. 07:30 CET och finnas tillgänglig på www.ferronordic.com. Ferronordic bjuder in investerare, analytiker och media till en presentation där Lars Corneliusson, VD, och Erik Danemar, Finanschef, kommenterar rapporten. Presentationen kommer att hållas den 17 februari 2023 kl. 10:00 CET och kan följas via telefonkonferens eller audiocast.

 

Presentationen hålls på engelska och följs av en frågestund. Frågor kan ställas via telefonkonferensen eller i skriftlig form genom audiocasten. Ingen förregistrering krävs.

 

För att delta på telefon, vänligen ring in senast fem minuter före utsatt tid.

 

Telefonnummer:    

 

          Sverige:  +46 8 505 163 86 PIN: 9590032#

          Storbritannien:  +44 20 319 84884  PIN: 9590032# 

          USA:  +1 412 317 6300  PIN: 9590032#

 

 

Presentationen kan även följas direkt på: https://ir.financialhearings.com/ferronordic-q4-2022

 

Efteråt kommer en inspelning av presentationen vara tillgänglig på samma sida.

 

 

 

——————————————————-

 

Om Ferronordic

Ferronordic är ett service- och försäljningsföretag inom områdena anläggningsmaskiner och lastbilar. Företaget är återförsäljare för Volvo Trucks, Renault Trucks och Sandviks mobila kross- och sorteringsverk i Tyskland, samt återförsäljare för Volvo Construction Equipment, Sandviks mobila kross- och sorteringsverk samt Mecalac i Kazakstan. Ferronordic påbörjade sin verksamhet 2010 och har för närvarande 28 anläggningar och ca 450 anställda. Ferronordics vision är att vara det ledande service- och försäljningsföretaget på sina marknader. Aktierna i Ferronordic AB (publ) är noterade på Nasdaq Stockholm. www.ferronordic.com

Kontakt

För investerare, analytiker och media:

Erik Danemar, Finanschef och Chef för investerarrelationer

+46 73 660 72 31

[email protected]

Continue Reading

Marknadsnyheter

Inbjudan till presentation av Fractal Gaming Groups rapport för fjärde kvartalet 2022

Published

on

By

Fractal Gaming Group AB offentliggör sin rapport for fjärde kvartalet och helåret 2022, torsdagen den 9 februari 2023 klockan 08.00 (CET).

Med anledning av rapporten anordnas en telefon och web-konferens för investerare, analytiker och media samma dag klockan 10.00 (CET). CEO, Hannes Wallin samt CFO, Karin Ingemarson kommer att presentera och kommentera rapporten och konferensen avslutas med en frågestund.

Länk till webbkonferensen:
https://ir.financialhearings.com/fractal-gaming-group-q4-2022

Anmälan till telefonkonferensen
https://conference.financialhearings.com/teleconference/?id=5009079

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Alexander Ernryd, CMO, Fractal Gaming Group
E-post: [email protected]

Om Fractal
Fractal är ett ledande varumärke inom premiumsegmentet av PC gaming-produkter. Bolaget grundades år 2010 och dess produkter säljs idag på fler än 50 marknader världen över. Fractal är marknadsledande inom datorchassin i flera geografiska marknader, till exempel i Japan och i Norden, och innehar en topp tre-position globalt.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Inbjudan till presentation av G5 Entertainments bokslutskommuniké 2022

Published

on

By

G5 Entertainment, en av Europas ledande utvecklare och utgivare av mobilspel, publicerar sin finansiella rapport för fjärde kvartalet och helåret 2022 torsdagen den 9 februari 2023 klockan 07.00 (CET).

Klockan 08.00 (CET) samma dag håller bolagets vd Vlad Suglobov, tillsammans med CFO Stefan Wikstrand, en presentation för investerare, analytiker och media. Efter presentationen följer en frågesession.

För att delta i den direktsända webbcasten, använd: https://g5e.zoom.us/j/87851163773

För att delta i telefonkonferensen, använd följande telefonnummer:
Sverige: +46 (0) 8 5016 3827
Storbritannien: +44 (0) 208 080 6592
USA: +1 301 715 8592
Webinar ID: 867 0258 1152

Internationella telefonnummer för Zoom, se: https://g5e.zoom.us/u/kd60BmfQpy

Efter sändningen kommer presentationen att finnas tillgänglig på bolagets hemsida: https://corporate.g5e.com

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:
Vlad Suglobov, VD, 
[email protected]
Stefan Wikstrand, CFO, +46 76 00 11 115

Om G5 Entertainment
G5 Entertainment AB utvecklar och förlägger högkvalitativa free-to-play spel för smartphones, tablets och datorer som är familjevänliga, lätta att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna spelare. Koncernen publicerar sina spel genom G5 Store, Apple App Store, Google Play, Amazon Appstore och Microsoft Store. G5: s spelportfölj inkluderar ett antal populära titlar som Jewels of Rome®, Sherlock: Hidden Match-3 Cases, Jewels of the Wild West®, Hidden City®, Mahjong Journey®, The Secret Society® och Wordplay: Search Word Puzzle™.

G5 Entertainment är, genom moderbolaget G5 Entertainment AB, noterat på Nasdaq Stockholms mid-cap segment med handelssymbolen G5EN.ST. Under sex år i rad har G5 Entertainment rankats av Deloitte som ett av de 50 snabbast växande techbolagen i Sverige.

Mer information om G5 Entertainment finns på: https://corporate.g5e.com

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.