Helena Levander ny styrelseledamot i Lannebo Fonder

| 6 april, 2018 | 0 kommentarer

fr, apr 06, 2018 11:48 CET

Med över femton års erfarenhet från professionellt styrelsearbete i en mängd olika branscher väljs Helena Levander in i Lannebo Fonders styrelse förutsatt sedvanlig prövning av FI. En av hennes spetskompetenser är värdeskapande genom ägar- och bolagsstyrning, inte minst som grundare av rådgivningsföretaget Nordic Investor Services där hon fortfarande sitter som styrelseordförande.


Helena Levander

I grund och botten är Helena Levander finansanalytiker och började sin yrkesbana på SEB:

”Jag ser fram emot att komma tillbaka till en bransch där jag började min karriär och som alltid legat mig varmt om hjärtat. Lannebo har ett starkt varumärke, bra människor och en förvaltning med hög kvalitet, vilket gör detta styrelsearbete extra inspirerande.”

”Under våren kommer jag att sätta mig in i verksamheten och bekanta mig med teamet. I min roll som styrelseledamot i Lannebo Fonder hoppas jag kunna bidra med värdeskapande genom professionell bolagsstyrning, effektivt styrelsearbete och klokskap.”

Göran Espelund, medgrundare och idag arbetande styrelseordförande i Lannebo Fonder kommenterar tillsättningen:

”Vi är glada över att lyckats rekrytera Helena Levander till vår styrelse. Helena blir mycket värdefull för oss med sin gedigna erfarenhet. Hon kommer bland annat att tillföra ökat fokus på ägarstyrning som kommer gynna både oss som bolag men även stärka oss i vår ägarroll i de bolag vi investerar i. ”

Övriga ledamöter i Lannebo Fonders styrelse är:

Vice ordförande Göran Rylander, Senior Advisor
Anna-Karin Eliasson Celsing, VD AKC Råd AB
Ulf Hjalmarsson, Ordförande Hjalmarsson Partners
Johan Lannebo, Förvaltare.

Johanna HoffstedtKommunikationsansvarig+46(0)73 987 43 [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *