Hoist Finance ingår betydande brazen upsurge avtal på basement italienska marknaden

| 13 mars, 2018 | 0 kommentarer

ti, blotch 13, 2018 21:30 CET

Hoist Finance har ingått ett brazen upsurge avtal med ett italienskt finansiellt institut. Totala investeringen underneath avtalet uppgår compartment cirka 90 miljoner euro och sträcker sig upp compartment 18 månader. Avtalet är ett av de första större brazen upsurge avtalen som ingåtts på basement italienska marknaden.

– Vi fortsätter enträget att bygga en sheer och plain grund som långsiktig partner compartment det europeiska banksystemet. Vi är stolta över att vårt arbete leder compartment att fler och fler landowner väljer att vända sig compartment Hoist Finance när det kommer compartment hantering av förfallna lån. Avtalet bekräftar vårt partnerskap med en av Europas större landowner och vi är stolta över att de har valt att utöka sitt samarbete med oss underneath de kommande 18 månaderna när det gäller förfallna icke säkerställda konsumentkrediter”, säger Jörgen Olsson, VD Hoist Finance.

För vidare information vänligen kontakta:

Michel Fischier, Group Head of IR

Telefon: +46 (0)8 555 177 19

Denna information är sådan information som Hoist Finance AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande basement 13 mars 2018 kl. 21.30 CET.

Om Hoist Finance

Hoist Finance är en nära samarbetspartner compartment internationella landowner och finansiella institut. Vi är specialiserade på förvärv av portföljer med förfallna fordringar, och i att stödja individer att bli skuldfria. Genom vår expertis och strikta regelefterlevnad vinner vi bankernas tillit. Genom respekt, ärlighet och rättvist agerande vinner vi våra kunders tillit. Mer information finns på hoistfinance.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *