Hur går vi från sårbara till hållbara vårdorganisationer?

| 1 juli, 2022 | 0 kommentarer

Bristen på personal har under lång tid påverkat vården i hela Sverige, vilket har gjort sjukvården sårbar. Det finns ingen mirakelkur som löser problemet, men det finns steg att ta för att skapa långsiktigt hållbara och moderna vårdorganisationer som möter både medarbetarnas och medborgarnas behov.

Välkommen till EY:s seminarium den 4 juli kl. 13:00 i Kopparsalen på Clarion Hotel Wisby eller hör av dig om du vill ha mer information om ämnet eller intervjua våra experter.

Seminariet Hur går vi från sårbara till hållbara vårdorganisationer? handlar om att sårbarheten i sjukvården ligger till stor del i svårigheten att attrahera och bibehålla kompetent personal. Den rådande samhällsutvecklingen och trender som till exempel digitalisering, demografisk utveckling och yngre generationers nya krav på hållbarhet skapar förändringsbehov som påverkar alla organisationer.

Många branscher arbetar febrilt med att bemöta förändringsbehoven och skapa framgångsfaktorer som genererar attraktionskraft för både befintliga och potentiella medarbetare. Men flykten från sjukvården fortsätter. Det är svårt att ersätta erfarna och engagerade medarbetare. Framtidens vårdorganisationer behöver lyssna på medarbetarna och deras krav på bättre arbetsmiljö, innan det är för sent. Ansvariga parter har en chans att ändra på detta – frågan är varför de inte tar chansen? Hur kan vi leda och driva offentlig vård med ett modernt synsätt på hållbarhet?

EY i Almedalen
Under Almedalsveckan vill EY diskutera och få svar på viktiga samhällsfrågor. EY:s experter bjuder på insikter och kan svara på frågor kopplat till sitt expertområde.
EY:s program och talespersoner under Almedalsveckan:

www.ey.com/se/almedalen

För mer information eller kontakt med EY:s experter i Almedalen:
Stina Gustafsson, PR-chef, EY i Sverige, 073-3550631, [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.