I UPPSALA BLIR SPIK TILL ARK – VI FLYTTAR!

| 24 november, 2021 | 0 kommentarer

Tillsammans med Kynningsrud har vi nu byggt ny depå i Uppsala. På Arkgatan 11 närmare bestämt, färdig och uthyrningsredo den 14 december. Därmed lämnar vi Spikgatan för större lokaler, fler maskiner och därmed möjligheten att ge bättre service. Vi vänder ark och 14 december inviger vi, det är spikat och klart! 

Vi har gjort det tillsammans i både Uddevalla & Trollhättan och nu gör vi det igen, bygger depå med Kynningsrud. Närmare bestämt på Arkgatan 11, i Fyrislund, där vi kommer att ha Byggmax nästgårds, E4:an runt hörnet och en höger-höger sväng från Almtunas ishall. Här har vi satsat stort i nybygget för Sveriges fjärde största tätort bara växer och växer.

– Läget är oslagbart och jag hoppas verkligen att det ökar tillgängligheten för alla våra kunder i staden. Det ska vara enkelt att hyra av oss och vi hoppas att vi med Arkgatan gör det än enklare, säger Sedat Koyuncu, Regionchef.

Lägg in adressen Arkgatan 11 i mobilen och spärra 14 december i kalendern för invigningen!

Vill du hyra maskin i Uppsala?

Gör det direkt i Renta Easy-appen eller kontakta oss på 018-13 15 10 eller [email protected] till

Marcus Sölsnaes, CMO

[email protected]
070 530 27 21

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 650 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Idag har vi 47 depåer runt om i Sverige och vi fortsätter växa eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *