Idag öppnar Byggmax ny butik i Höganäs

| 17 december, 2021 | 0 kommentarer

– Äntligen! Nu kan vi erbjuda bra byggvaror till låga priser till alla hemmafixare i Höganäsområdet. Nu ger vi fler möjligheten att fullfölja sina byggprojekt och byggdrömmar, säger Charlotte Westerlind, regionchef på Byggmax. Butiken i Höganäs blir den åttonde som Byggmax öppnat under 2021.

– Den nya butiken öppnar på Gärdesgatan 4 och har nära anslutning till länsvägen. Lokalerna mäter ca 700 kvm med en total tomtyta på ca 6 000 kvm som ger kunderna gott om utrymme att röra sig på. Tack vare den stora anläggningen och ett koncept där våra kunder plockar de flesta varorna utomhus, är det möjligt att besöka våra butiker på ett tryggt och enkelt sätt. Vill kunderna hellre handla hemifrån finns ett ännu större varusortiment att beställa online med över 40 000 varor, med hemleverans eller kostnadsfri upphämtning i butik, där vi plockar ihop varorna åt dig, säger Charlotte.  

Ett lyft för hela kommunen
– Att en så stor kedja som Byggmax väljer att etablera sig här i Höganäs är stort. Vi är mycket glada för detta och välkomnar Byggmax till oss. Att Byggmax öppnar här är ett kvitto på att Höganäs blir mer och mer attraktivt även för större företag, vilket är glädjande, säger kommunstyrelsens ordförande i Höganäs Peter Schölander (M).  

Bra geografiskt läge
– Det är fantastiskt roligt att få möjlighet att bygga den här butiken åt Byggmax i Höganäs. Det är vårt första projekt tillsammans med Byggmax och vi hoppas vi kan göra mer gemensamt framöver. Butiken har ett bra geografiskt läge med nära anslutning till länsväg 111 och 112, säger hyresvärden Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.

För mer information, vänligen kontakta:
Charlotte Westerlind, regionchef Byggmax
Mobil: 076-11 90 09
E-post: 
[email protected]

Om Byggmax Group

Byggmax erbjuder byggmaterial och gör-det-själv-produkter av hög kvalitet till bästa pris, på ett enkelt och schysst sätt. Oavsett budget eller tidigare erfarenheter, ger vi våra kunder kunskap och självförtroendet att fullfölja sina byggdrömmar. Alla har rätt till ett fantastiskt hem! Med över 170 butiker i Sverige, Norge och Finland och en populär e-handel är Byggmax en av nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter. Koncernen omsatte 6,5 miljarder kronor år 2020 och är noterad på Nasdaq sedan 2010.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.