Inbjudan: Øresundsbro Konsortiet och Øresundsinstituttet lanserar Øresundsindex

| 26 november, 2021 | 0 kommentarer

Öresundsregionens potential är enorm. Men hur mycket är outnyttjat? Hur ser utvecklingen ut? I dag saknas en samlad lägesbild om hur Öresundsregionen mår. För att alla på båda sidorna av sundet ska kunna följa utvecklingen och dra nytta av trenderna inom allt från arbetsmarknad till turism inleder Øresundsinstituttet och Øresundsbron ett nytt och långsiktigt samarbete. Vi lanserar Øresundsindex tillsammans och gör det tillgängligt för alla.

Välkommen till en livesänd presentation för medier och övriga intressenter där Øresundsindex presenteras närmare. Øresundsbro Konsortiet presenterar bakgrunden till initiativet, partnerskap med andra aktörer i regionen såsom Forsea och Skånetrafiken och samarbetet med Øreundsinstituttet för att säkerställa ett oberoende årligt Øresundsindex. 

Datum: Måndagen den 29 november 2021
Tid: 10.00 
Plats: Zoom – anmälan krävs: https://sv.surveymonkey.com/r/Oresundsindex (länk/mötesinbjudan skickas på måndag morgon)

Medverkande:
Linus Eriksson, vd Øresundsbron
Thea Wiborg, senioranalytiker Øresundsinstituttet
Johan Wessman, vd Øresundsinstituttet
Jenny Andersson, senioranalytiker Øresundsinstituttet
Kristian Durhuus, vd ForSea

Kontakta gärna John Alexander Sahlin, kommunikationsansvarig vid Øresundsbro Konsortiet, på +46 (0)40 676 61 15 eller [email protected] för mer information.

Följ nyheter från bron på Twitter @oresundsbron och på LinkedIn.

Øresundsbron är den fasta förbindelsen mellan Sverige och Danmark. Den är 16 kilometer lång och består av en bro, tunnel och den konstgjorda ön Peberholm. Øresundsbron ägs och drivs av Øresundsbro Konsortiet.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *