Isabella Lövin besöker Oxelösund

| 6 september, 2019 | 0 kommentarer

Måndagen den 9 september reser miljö- och klimatminister Isabella Lövin till Oxelösund för att besöka saneringsarbetet av det miljöfarliga fartygsvraket Lindesnäs.

Längs Sveriges kuster ligger hundratals vrak som innehåller miljöfarliga ämnen. Ett av dem är fartyget Lindesnäs utanför Oxelösunds kust. Under måndagen besöker miljö- och klimatministern platsen tillsammans med Havs- och vattenmyndigheten som ansvarar för utredning och sanering av de miljöfarliga vraken.Media är välkomna att delta i besöket.

Tid: Måndag 9 september kl. 09:00 – c:a 14:00
Plats: Oxelösunds hamn

Resan med taxibåt och företagets bogserbåt utgår från hamnen ut till vrakplatsen och om vädret tillåts gruppen gå ombord på arbetsfartyget. Där finns tillfälle för intervjuer och fotografering.

För anmälan av deltagande och mer information, kontakta Isabella Engblom, pressansvarig vid Havs- och vattenmyndigheten. Tel. 010 – 698 64 00, mobil. 0700 89 85 06. [email protected]

Medtag presslegitimation.

Välkomna!
 

För mer information, kontakta:

Jakob Lundgren
Pressekreterare hos
miljö- och klimatminister
samt vice statsminister
Isabella Lövin
072-206 08 92

Miljödepartmentet
Malmtorgsgatan 3 103 33 Stockholm
08-405 10 00
regeringen.se/miljo

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *