KRISTANSTAD – ÄNTLIGEN KOMMER VI HEM!

| 29 september, 2021 | 0 kommentarer

I oktober öppnar vi ny depå i staden där herrhandbollslaget, herrhockeylaget och damfotbollslaget redan spelar i orange! Kristianstad har inte bara tillverkningen av Bullens Pilsnerkorv, de har snart oss på Mossvägen 9, 300 burkar från E22.


 

Staden som älskar orange lika mycket som oss blir med vår nionde depå i Skåne. Enda sättet att bevisa att vi menar allvar med tillgängligheten är att vara just det, tillgängliga. Vi ska bannemej leva upp till orden vi slänger oss med.

 

– Vi har länge letat efter lokal i området och nu hoppas vi kunna ställa till med riktig fest den siste oktober. Vi kommer ha en stark startuppställning redan från början för alla spännande byggprojekt i den orangea staden, säger Joachim Johansson, vd för Renta.

 

Kristianstadsdepån öppnar i slutet på oktober 2021.

 

Vill du komma i kontakt med oss i Kristianstad?

Nils Billgren, Platschef Kristianstad
073-386 02 06
[email protected]

Joacim Johansson, Vd
070 104 07 00
[email protected]

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 650 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Idag har vi 47 depåer runt om i Sverige och vi fortsätter växa eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *