Lloyd Perry avgår som ledamot i Humanas styrelse

| 12 november, 2019 | 0 kommentarer

Lloyd Perry avgår på egen begäran som styrelseledamot i Humana AB.

Lloyd Perry har varit ledamot i Humanas styrelse sedan 2008, då Argan Capital Advisors LLP, där Lloyd Perry är Managing Partner, via Air Syndication SCA gick in som huvudägare i Humana AB.

Under 2019 har Argan Capital minskat sitt ägande så att det inte längre är största aktieägare i bolaget. Som en följd av det minskade aktieinnehavet har Lloyd Perry även valt att avgå ur styrelsen. Lloyd Perry avgår med omedelbar verkan.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sören Mellstig, styrelseordförande, 070-513 65 81, [email protected]
Anna Sönne, Chef investerarrelationer, 070-601 48, [email protected]   

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. 2018 uppgick rörelseintäkterna till 6 725 Mkr. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om Humana på www.humana.se eller corporate.humana.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *