Månadsbrev januari 2018

| 6 februari, 2018 | 0 kommentarer

ti, feb 06, 2018 12:41 CET

Januari månad präglades av förhandlingar med våra leverantörer för ingående komponenter och aktivt deltagande på Arab Health i Dubai.

Återigen önskar vi rikta ett särskilt tack till alla aktieägare som tecknade nya aktier i QuickCool AB. Utan ert fortsatta förtroende och ert stöd hade vi inte lyckats utveckla denna unika kyllösning. När ni läser detta månadsbrev så förstår ni att intresset för vår kommande CE-märkta lösning är stor och att vi ser fram emot en lyckosam och framgångsrik lansering.

Vi ökar nu aktiviteterna i förberedelserna för den kommande marknadsintroduktionen av vårt QuickCool SYSTEM®. Vår hemsida utökades med ytterligare språk: tyska, spanska, italienska och holländska. Inom några veckor, kommer vi även att lägga till danska och franska.

Vi kommer under 2018 att delta vid flera viktiga branschmässor för att introducera vår innovativa lösning för kylning. Detta för att öka kännedomen om QuickCool men främst för att knyta och utveckla kontakter med distributörer. En av de viktiga mässorna är Arab Health där vi deltog under de sista dagarna i januari. Denna mässa besöks främst av medtech företag och slutanvändare i Mellanöstern, Asien och Afrika.

Under fyra hektiska dagar träffade vi ett 100-tal personer från 35-40 olika marknader vid vårt bås Innovation Pavilion by Sweden som arrangerades av Global Pharma Consulting. Intresset var stort. Stundtals bildades en kö av intresserade personer som väntade på att få höra mer om vår lösning.

”Meeting between Fredrik Radencrantz, CEO at QuickCool AB, Sweden, presenting the QuickCool SYSTEM® to Dr. Amin Hussain Alameeri, M.Sc, Ph.D, Asst. Undersecretary of Public Health Policy and Licensing, United Arab Emirates Ministry of Health Prevention at Arab Health in Dubai.”

“Fredrik Radencrantz, CEO at QuickCool AB, Sweden, presenting the QuickCool SYSTEM® to Paula Hassoon, CEO at Global Pharma Consulting, Ewa Björling, Former Minister of Trade and Nordic Cooperation, Niclas Jacobson, Deputy Director-General Head of the Division for European Union International Affairs, Swedish Ministry of Health Social Affairs.”

En rad olika artiklar har publicerats om QuickCool och andra svenska företag på Arab Health. Läs gärna vidare på följande länkar:

Följ oss gärna på QuickCools LinkedIn sida, där vi lägger upp bilder och information från våra möten:

https://se.linkedin.com/company/quickcool-ab

Meltwater, som bl.a. arbetar med mediebevakning och medieanalys, har listat fem av Sveriges mest innovativa företag just nu. QuickCool ingår på listan! Kul! Läs gärna mer på någon av nedan länkar:

Facebook:
https://www.facebook.com/MeltwaterGroup/photos/a.86043224125.107956.80610414125/10157153761929126/?type=3theater
LinkedIn:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6362281640982650880/
Twitter:

https://twitter.com/MeltwaterSE/status/956519402253545473

Vi ser ett ökat engagemang hos våra aktieägare, vilket uppskattas. Mängden mejl och telefonsamtal har ökat de sista veckorna med många kloka och finurliga frågor. Det gläder oss för det personliga engagemanget i QuickCool och vår unika lösning. Uppmuntrar Dig att besöka vårt kontor i Lund, om Du har vägarna förbi.

bolagets hemsida kan du hitta “Frågor och svar” där vi samlar många vanligt förekommande frågor och QuickCool och vår lösning.

Med vänliga hälsningar,
Fredrik

Fredrik Radencrantz
CEO

QuickCool AB 
Ideon Science Park
Beta 6, Scheelevägen 17 – SE-223 70 Lund – Sweden
E-mail: [email protected] Web: www.quickcool.se
Mobile +46 (0)73 834 1188

QuickCool är ett svenskt medicintekniskt bolag, vars affärsidé är att rädda liv och förhindra hjärnskador vid akut hjärnischemi (otillräcklig blodförsörjning till hjärnan) genom att utveckla och tillhandahålla ett unikt och globalt patenterat kylsystem, The QuickCool system. QuickCool är verksamt på den snabbväxande marknaden, Targeted Temperature Management (TTM), för hjärnskyddande kylbehandling av patienter med t ex akut hjärtstopp och stroke. QuickCools system skyddar hjärnan genom att kyla i näshålan och utnyttjar därmed den medfödda värmeväxlaren i näsan. QuickCools intranasala metod erbjuder skonsam och oavbruten kylbehandling för både vakna och sövda patienter. QuickCool är noterat på AktieTorget och bedriver sin verksamhet på Ideon Science Park i Lund. För mer information vänligen se www.quickcool.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *