MoveByBike AB lanserar ny hemsida och förstärker sin digitala närvaro

| 9 september, 2022 | 0 kommentarer

MoveByBike Europe AB (”MoveByBike” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Bolaget som ett led i sin expansionsfas lanserar ny hemsida och satsar än mer på sin digitala närvaro.

Den nya hemsidan gör det enklare för kunder att finna viktig information om Bolaget samt gjort det enklare för arbetssökande att hitta rätt. Satsningen innefattar också en nyanställning av Marketing manager Sofia Lindeberg för vidare utveckling av Bolagets digitala närvaro och dess marknadsföring. Sofia Lindeberg har en bakgrund inom digital marknadsföring och grafisk design med många års erfarenhet av varumärkesbyggande. 

www.movebybike.se

Vi känner oss otroligt stolta över vår nya hemsida! Den har fått ett facelift både gällande design och innehåll som gör sidan mer intressant, modern och spännande att manövrera sig igenom.  Att samtidigt få välkomna Sofia Lindeberg som Markering manager gör att vi känner oss starka i vårt digitala led mot expansion.  Säger Lisette Hallström, VD MoveByBike AB

För mer information om MoveByBike, vänligen kontakta

Lisette Hallström, VD

Telefon: +46 (0) 76 020 20 96

E-post: [email protected]

Hemsida: www.movebybike.se

Denna information är sådan som MoveByBike Europe AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9 juni 2021.

_________________________________________________________________________________________________________________

Om MoveByBike

MoveByBike är verksamma inom e-handel, logistik och mikromobilitet och är idag en av få aktörer på marknaden som arbetar med en helt miljövänlig transport. Transporten sker främst med Bolagets egenutvecklade cykel – en eldriven cykel med en möjlig lastvikt på 200 kilo och lastutrymme på upp till fyra kubikmeter. Bolagets transportcyklar är flexibla och lätta att operera med i städer där trafiken annars är ett problem samtidigt som de möjliggör en högre produktivitet och effektiv transport eftersom de kan arbeta på cykelväg såväl som bilväg. Under 2020 genererade Bolaget en omsättning på cirka 27 MSEK och över 500 000 leveranser genomfördes. MoveByBike har för avsikt att expandera verksamheten i Norden samt bredda sin verksamhet inom e-handel.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.