Nepas årsredovisning för 2021 tillgänglig på hemsidan

| 26 april, 2022 | 0 kommentarer

Nepas årsredovisning för 2021 finns nu tillgänglig på hemsidan

STOCKHOLM, Sverige – Nepa, ett ledande företag inom varumärkesutveckling och optimering av marknadsföring, har i dag gjort årsredovisningen för 2021 tillgänglig på hemsidan.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ulrich Boyer, VD                                                        Michael Wallin, Head of Investor Relations

[email protected]                                                           [email protected]

+46 708 226 618                                                        +46 708 788 019

Denna information är sådan information som Nepa AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 26 april 2022 kl. 15:15 CET.

Om Nepa

Med huvudkontor i Stockholm, med kontor i Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, USA och Indien, hjälper vi några av världens mest ansedda varumärken i mer än 50 länder att optimera kundupplevelseinvesteringar och få mer effekt på deras marknadsföring och försäljning. Nepa har tilldelats DI:s Gasellpris sex gånger sedan 2011 för sin snabba organiska tillväxt. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2016.

Erik Penser Bank AB är Certified Adviser för Nepa (Tfn: +46 8-463 83 00, e-mail: [email protected]).

Nepa är ett ledande företag inom varumärkesutveckling och optimering av marknadsföring. Genom att kombinera modern research med den senaste tekniken, djup expertis och innovativa lösningar, hjälper vi några av världens mest kända varumärken att skapa tillväxt genom data. Med huvudkontor i Stockholm, Sverige, och kontor i Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, USA och Indien hjälper Nepa företag i över 50 länder. Företaget är listat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2016. Erik Penser Bank AB är Certified Advisor för Nepa (Tfn: +46 8-463 83 00, email: [email protected]).

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.