Nilar International AB publicerar årsredovisningen för 2021

| 5 maj, 2022 | 0 kommentarer

Nilars årsredovisning för 2021 finns från och med idag tillgänglig på koncernens webbplats, www.nilar.com/sv/investerare/finansiellt/

An English translation of the Annual Report will be available later during May 2022.

För mer information, vänligen kontakta:
Erik Oldmark, VD
E-post [email protected]
Mobil +46 70 432 4444

Om Nilar
Nilar är ett svenskbaserat innovationsbolag som designar och tillverkar batterisystem som används för att bygga stationära energilager, så kallade Electrical Energy Storage (ESS) systems. Energilagring kan användas för att balansera skillnader mellan produktion och konsumtion av energi vilket exempelvis förbättrar möjligheterna att utnyttja potentialen av intermittent elproduktion från förny­elsebara energikällor, så som solenergi och vindkraft. EES system kommer också vara en vital del i lösningen för att balansera ett alltmer ansträngt elnät. Nilars batteriteknik är nickel-metallhydrid-baserad (NiMH) med en vattenbaserad elektrolyt, vilket resulterar i en stark miljö- och säkerhetsprofil till­sammans med en konkurrenskraftig prisbild över batteriets livscykel.

Bolaget har sitt huvudkontor i Täby och produktionen sker sedan 2012 vid bolagets produktionsanläggning i Gävle, där även Bolagets forskning och utveckling sker. Nilar har sedan 2021 påbörjat utbyggnaden av ytterligare en produktionsanläggning i Paldiski, Estland.

Nilar-aktien är noterad på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamn NILAR. FNCA Sweden är Certified Adviser 08-528 00 399. För mer information se www.nilar.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.