Tanalys

Nowo öppnar upp smart sparande i vardagen för Bank Norwegians kortkunder

Fintechbolaget Nowonomics AB (Nowo) som erbjuder sina medlemmar enkla sätt att spara privat till pensionen utifrån sina egna förutsättningar breddar nu sitt erbjudande för smart sparande till att även inkludera Bank Norwegians kortkunder. Sedan tidigare kan kunder i Nordea, Swedbank, SEB, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar Bank, Sparbankerna, ICA Banken och Skandiabanken nyttja tjänsten och nu bjuds även Bank Norwegians kunder in att spara smart till pensionen varje gång de använder sitt bankkort. 

Ett smart sparande via Autospar innebär ett mikrosparande i vardagen genom att en valfri procentsats läggs på varje köp. Summan av procentsatsen investeras inför framtiden i Nowo Global Fund. På detta sätt får användaren ett helt individanpassat sparande som innebär en balans mellan nutida och framtida konsumtion.

Rutger Selin VD på Nowo kommenterar:
”Nowos mission är att ingen skall behöva oroa sig för sin ekonomiska framtid. Målet är att man skall kunna leva på samma sätt när man pensionerar sig, som man gör när man är yrkesaktiv. Att man ska kunna få en balans på det ekonomiska livet idag och i framtiden. Nu välkomnar vi Bank Norwegians kortkunder och kommer allt närmare att ha en tjänst för alla oavsett inkomst och bank att kunna spara till sin egen framtid och pension varje gång man handlar.”

De sparade pengarna investeras i Nowo Global Fund vilken förvaltas av Nowos dotterbolag QQM Fund Management AB och är exklusiv för Nowos medlemmar. 

För mer information, kontakta:
Rutger Selin, VD Nowonomics AB (publ), telefon + 46 70 931 64 28, mail rutger@nowo.se

Om Nowonomics AB (publ)
Nowo, Nowonomics AB (publ), föddes ur en frustration om att människor bekymrar sig om sin levnadsstandard när de blir pensionärer. Ett steg i taget hjälper vi våra medlemmar att trygga sin framtid medan de kan fortsätta leva precis som de gör idag.

Nowo har som mål att främja sparande inför pensionen och utvecklar därför egna verktyg och lösningar tillsammans med våra samarbetspartners för att förenkla, utbilda och hjälpa våra medlemmar att få en bättre ekonomisk situation.

Bolagets Mentor är Aktieinvest FK AB som nås på rutger.ahlerup@aktieinvest.se eller tel: +46 739 496 250

Taggar:

Exit mobile version