Ny Byggmaxbutik öppnar i Sunne

| 22 juli, 2022 | 0 kommentarer

Idag kl. 10.00 öppnar Byggmax en ny butik på Brårudsallén 1 i Sunne

– Vi är riktigt glada över att hälsa alla hemmafixare välkomna till Byggmax i Sunne. Nu får alla i trakten tillgång till bra byggvaror till riktigt låga priser. Jag hoppas att fler som vill bygga för livet tar steget att förverkliga sina byggdrömmar säger Thomas Korent, regionchef på Byggmax.

– Butiken har Byggmax senaste koncept och mäter 500 kvm med en utomhusyta på 6 800 kvm, som ger kunderna gott om utrymme att röra sig på. Som alla Byggmax butiker finns en rymlig drive-in där man enkelt kan lasta sina varor själv.

– Vill du som kund hellre handla hemifrån finns ett ännu större varusortiment att beställa online med över 50 000 varor – för hemleverans eller kostnadsfri upphämtning i butik då personalen hjälper till och plockar ihop varorna åt dig, säger Thomas. 

För mer information, vänligen kontakta:

Thomas Korent, regionchef Byggmax
Mobil: 076 119 01 94
E-post: [email protected]

Om Byggmax Group

Byggmax erbjuder byggmaterial och gör-det-själv-produkter av hög kvalitet till bästa pris, på ett enkelt och schysst sätt. Oavsett budget eller tidigare erfarenheter, ger vi våra kunder kunskap och självförtroendet att fullfölja sina byggdrömmar. Alla har rätt till ett fantastiskt hem! Med över 190 butiker i Sverige, Norge och Finland och en populär e-handel är Byggmax en av nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter. Koncernen omsatte 7,6 miljarder kronor år 2021 och är noterad på Nasdaq sedan 2010.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.