Nytt omramningskit från Contura gör det enkelt att bygga drömkaminen

| 24 februari, 2021 | 0 kommentarer

Med nya Contura COSI omramningskit är det enkelt att platsbygga den perfekta eldstaden. Lättviktsmaterialet monteras smidigt runt Conturas i8-serie och det går till och med att placera den direkt mot en brännbar vägg. Skivorna går att bearbeta med standardverktyg och det går enkelt att spackla och måla.

– Det har aldrig varit enklare att skaffa sin drömkamin precis som man vill ha den. Den kommer snabbt att bli hemmets hjärta och bjuda på många varma och mysiga stunder, säger Catharina Björkman, Marketing Communication Manager på Contura.

Förra årets stora nyhet var Contura i8, en flexibel inbyggnadskassett att sätta in i den befintliga eldstaden. Nu kommer ett nytänkande omramningskit som är så enkelt och medgörligt att den mest tveksamma till sist kan ta beslut om att installera sin drömkamin. Contura är en traditionell, svensk kamintillverkare med stor innovationslust och stor mysfaktor. Företaget har fått en rad designpriser och är också marknadsledande på området i Europa.

Med nya Contura COSI omramningskit är det enkelt att platsbygga den perfekta eldstaden, och den är väldigt lättplacerad. Lättviktsmaterialet monteras smidigt runt Conturas i8-serie och det går till och med att placera den direkt mot en brännbar vägg. Skivorna går att bearbeta med standardverktyg och det går enkelt att spackla och måla.

Contura COSI finns i olika storlekar och variationsmöjligheterna är näst intill oändliga. Omramingskitet är tillverkat av kalciumsilikat, ett material som väger lite, enkelt går att spackla och måla på och dessutom går att bearbeta med vanliga verktyg. I och med materialets värmeisoleringsförmåga går det dessutom att placera eldstaden direkt mot en brännbar vägg nära andra brännbara material.

– Det här är drömkaminen som gör det möjligt att förverkliga sin dröm, säger Catharina Björkman på Contura.

För högupplösta bilder och mer information, läs mer på www.conturanewsroom.com

För mer information, vänligen kontakta:

Catharina Björkman, Marketing Communication Manager Contura, tfn 070 190 04 26, [email protected]

Karin Pontén, Vår PR-byrå, tfn 0708 66 66 31, [email protected]

i8GU ikit Veronarummet L

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *