Tanalys

Pontus vs Robot – vem lagar bästa paltburgaren?

Pontus Johansson och Jens Lindbergs våffelrobot ska göra upp som vem som lagar den bästa paltburgaren. Duellen äger rum på Bastard Burgers huvudkontor i Luleå onsdagen den 9:onde november.

Pontus Johansson driver TikTok- och Instagramkontot riktiga.pontus där han lägger ut korta videos som når tusentals personer och skapar stort engagemang. Han har testat vad som går att tillaga i en brödrost, provsmakat olika drycker och gjort humoristiskt innehåll med norrland som huvudtema. Nu är det dags för en duell mot Sveriges i nuläget mest omskrivna robot.

Jens Lindberg från Harrbäcken, utanför Piteå, har byggt en våffelrobot i sitt garage. Roboten sköter hela tillagningen av våfflan med stor precision – från att öppna våffeljärnet till att hälla ner smeten utan att spilla och efter exakt rätt tid öppnar den järnet och servera en nygräddad våffla. Nu ska våffelroboten gå utanför sin komfortzon när den ska tävla mot Pontus Johansson i vem som gör godaste paltburgaren.

På onsdag den 11 november klockan 17:00 duellerar de två deltagarna i Bastard Burgers provkök för att göra upp om vem som gör den bästa paltburgaren. En burgare med palt som huvudingrediens är Pontus Johanssons initiativ och burgaren har komponerats av Jonas ”Gabbe” Ylinenjärvi, Corporate Chef på Bastard Burgers och domare i den här duellen. Tävlingen kommer publiceras på Pontus Johansson sociala medier (riktiga.pontus) och får videon över 10 000 likes tar paltburgaren plats på Bastard Burgers meny på utvalda restauranger en helg senare under året.

Adress

Bastard Burgers Huvudkontor
Ålgatan 17c
973 34 Luleå

Datum och tid

Onsdagen den 9:onde november klockan 17:00

Vid frågor kontakta:
Ellen Mårtensson

Guest Relations and Social Media, Bastard Burgers 
ellen@bastardburgers.se
 

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja från Norrland. Här serveras prisbelönta hamburgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Välkommen!

Exit mobile version