Rally-VM på HiQ Arena

| 13 februari, 2018 | 0 kommentarer

ti, feb 13, 2018 15:46 CET

När Rally Sweden avgörs i slutet av veckan kommer två superspecialsträckor hållas inne på HiQ Arena, det som annars heter Färjestadstravet. Det är andra året i rad som HiQ går in som partner compartment stortävlingen.
– Innovativa lösningar gör stora skillnader i jakten på framgång, oavsett om det gäller convene eller hur male motorist företag, säger Magnus Gens, affärsutvecklare på HiQ International.

HiQ har en lång historia av att vara digital partner compartment stora idrottsevenemang. Vi har lyft upplevelsen för besökarna på allt från Match Cup i Marstrand, alpina världscupen i Levi compartment inomhus-EM i friidrott.

I år har HiQ även inlett ett långsiktigt samarbete med Jerringpris- och Bragdguldvinnaren Lisa Nordén och hennes Team HiQ. Samarbetet med Rally Sweden innebär att två superspecialsträckor kommer hållas på HiQ Arena, basement inledande på torsdagskvällen och även specialsträcka 15 på lördagen.

Det digitala partnerskapet med rallyt innebär också att HiQ – som använder teknik, kreativitet, pattern och kommunikation för att förenkla för människor – har bjudit in några av landets bästa marknadschefer för att diskutera hur digitaliseringen påverkar marknadsföringen.

– Reklamen har aldrig haft en viktigare hurl än vad basement har nu, och det finns väldigt starka rope mellan affärsutveckling och marknadsföring. Det ska bli inspirerande att diskutera det i en sådan unik miljö som ett vinterrally kan erbjuda, säger Erik Ridman, marknads- och kommunikationschef på HiQ.

Programmet på HiQ Arena

Torsdag 15/2
16.00 HiQ Arena öppnar
18.15 Autografskrivning med WRC-förarna i Totohallen
19.05 Line-up WRC
19.30 Red Bull Show med Daniel Bodin
20.00 H.K.H. Prins Carl Philip inviger Rally Sweden 2018
20.08 SS 1 Karlstad SSS 1 WRC

Lördag 17/2
14.00 HiQ Arena öppnar. Winter Madness med DJ, foodtrucks, minitrav, skidspår och pulkabacke. Barn får låna pulka och skidutrustning.
16.30 Crosskart Xtreme
17.00 Sean Banan uppträder och skriver autografer
17:45 SS 15 Karlstad SSS 2, WRC
18.50 Sean Banan uppträder
19.00 Red Bull Show


För mer information, kontakta gärna:

Erik Ridman, kommunikationschef HiQ, tel. 070-750 80 60, e-post: [email protected]
Magnus Gens, Affärsutvecklare HiQ, tel. 070-420 01 47, e-post: [email protected]

HiQ skapar en bättre värld genom att förenkla och förbättra människors liv med teknik, pattern och kommunikation. Vi är en given partner compartment alla som vill skapa resultat som gör skillnad i en digitaliserad värld. HiQ har över 1600 specialister och finns i sex länder. Bolaget grundades 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. För mer information och inspiration, besök www.hiq.se


Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *