Raybased Holding AB upptar kredit om 5 Mkr

| 20 februari, 2021 | 0 kommentarer

Raybased har idag upptagit en kredit på 5 Mkr från en icke närstående kreditgivare. Krediten kan nyttjas vid behov med en övre gräns på 5 Mkr. Till att börja med löper krediten till och med 21.04.31. Parterna kommer att föra en diskussion vidare rörande löptid och kreditutrymme. Ränta på nyttjat kredit uppgår till 10%.

Raybased befinner sig i en expansiv fas med ökande försäljning, och då är det viktigt att bolaget har en god likviditet. Vi är mycket nöjda med detta avtal kommenterar Jonas Almquist, VD Raybased Holding AB.

Mer information lämnas av:
Jonas Almquist
VD, Raybased Holding AB (publ)
Telefon: +46 702 58 38 88

[email protected]

Fredrik Brodin
Styrelseordförande, Raybased Holding AB (publ)
Telefon: +46 708 88 66 65

[email protected]    

Om Raybased Holding AB (publ)
Raybased är ett svenskt PropTech-bolag som erbjuder trådlösa tjänster för effektiv och användarvänlig fastighetsförvaltning. Tjänsterna bygger på användarvänlighet, visualisering och ett öppet trådlöst nätverk för fastighetsautomation och datainhämtning. Mjukvaruplattformen Raybased 2Way tillgängliggör data från fastigheten och från externa system direkt till fastighetsägarens olika system och applikationer. Raybaseds målsättning är att med digitaliserad fastighetsdrift öka lönsamheten, minska miljöpåverkan och förenkla vardagen för fastighetsägare. Bolagets aktie är listad på Nordic Growth Market (NGM). www.raybased.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *