Serneke och Iver förlänger ett redan långt samarbete

| 28 april, 2022 | 0 kommentarer

Iver har tecknat ett nytt flerårigt avtal med byggkoncernen Serneke avseende leverans av IT-drifttjänster. Serneke erbjuder heltäckande tjänster inom entreprenad- och projektutveckling med målet att vara det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen.

Iver och byggkoncernen Serneke har tecknat ett nytt flerårigt avtal vilket innebär att Iver även i fortsättningen kommer vara helhetsleverantör av IT-drifttjänster till Serneke. I Ivers leverans ingår bland annat serverdrift, Office 365-tjänster, wifi-tjänster, klientmanagering och säkerhetstjänster. Det nya avtalet är en ny förlängning på ett redan långt samarbete som inleddes redan 2009.

– Efter ett långt samarbete så väljer vi nu att förlänga vårt avtal. I en accelererad digitalisering inom både Serneke och byggbranschen behövs en flexibel, säker men också stabil infrastruktur, säger Niclas Ölander, IT-chef på Serneke.

– Det känns fantastiskt kul att ett redan långt och framgångsrikt samarbete förlängs med ytterligare en avtalsperiod. Vi har god insikt i Sernekes behov och utmaningar och vi ska även fortsättningsvis leverera en stabil, säker och flexibel IT-drift. I vårt ansvar som parter och helhetsleverantör av IT-tjänster ska vi även säkerställa att vi skapar rätt förutsättningar för Sernekes fortsatta digitala transformation, säger Magnus Furmarker, VP Business Development, på Iver.

För mer information, kontakta:
Magnus Furmarker, VP Business Development, Iver, telefon: +46 732 36 52 49, e-post: [email protected]

Jakob Tapper, information, Iver, telefon: +46 739 81 63 33, e-post: [email protected]

Om Iver
Iver är en ledande nordisk leverantör av molnbaserade IT-tjänster. Med teknisk expertis och djup förståelse för din verksamhet hjälper vi dig att driva digital transformation som stänger gapet mellan aspiration och implementation. Med säte i Stockholm verkar Iver främst i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion. Iver omsätter drygt 3,0 miljarder SEK och har cirka 1 500 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor runt om i världen. We are not big blue – we are yellow. Stora nog att skala och agila nog att innovera. Läs mer på iver.se.

Informationen offentliggjordes den 28 april 2022, klockan 09.00.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.