Simris Alg publicerar årsredovisningen för 2017

| 17 april, 2018 | 0 kommentarer

ti, apr 17, 2018 00:20 CET

Simris Alg AB (publ) har publicerat sin årsredovisning för verksamhetsåret 2017.

Ur VD-ordet:

”Vår strategi för Simris som livsstilsvarumärke utformades
 redan för fem år sedan, då vi förstod att framtidens trender och konsumentbeteenden inom vår produktkategori stod inför en mycket omfattande transformation. Wellness som kategori har nu på allvar börjat ta en allt tydligare plats inom den del av den mer exklusiva handeln som traditionellt fokuserat på skönhet och mode. Vi kommer förstärkt bearbeta denna växande kategori i framför allt USA under 2018, med fokus på den urbana och trendsättande publiken i New York, Los Angeles och San Francisco.”

Årsredovisningen för 2017 finns tillgänglig att ladda ner på bolagets hemsida www.simrisalg.se/investerare. Simris Algs årsstämma hålls tisdagen den 8 maj 2018 klockan 17.00 på algfarmen, Herrestadsvägen 24A i Hammenhög.

För mer information, vänligen kontakta: 
Fredrika Gullfot, VD Simris Alg AB
Tel: +46 (0)761 345 474, email: [email protected]

Denna information är sådan information som Simris Alg AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades av ovanstående kontaktperson för offentliggörande den 17 april 2018 kl. 00:20 CET.

Om Simris Alg AB (publ)
Simris Alg är ett flerfaldigt prisbelönat pionjärföretag som tillverkar omega-3-tillskott från odlade alger. Bolaget grundades 2011 av KTH-forskaren Fredrika Gullfot, och driver en världsunik industriell algodling för omega-3-produktion i Hammenhög på Österlen. Produkterna säljs under det egna varumärket Simris® Algae Omega-3, som växtbaserat premiumalternativ till fiskolja. I produktportföljen ingår även hälsoprodukter och livsmedel från odlade alger i serien Simris® Select. Simris Algs aktie handlas på Nasdaq First North med kortnamn SIMRIS och ISIN-kod SE0008091664. Certified Adviser är Västra Hamnen Corporate Finance.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *