Skanska bygger mellanstadieskola i Texas, USA, för USD 57M, cirka 550 miljoner kronor

| 8 juli, 2022 | 0 kommentarer

Skanska har tecknat avtal med Comal Independent School District om att bygga en ny mellanstadieskola i Bulverde, Texas, USA. Kontraktet är värt USD 57M, cirka 550 miljoner kronor, vilket kommer att inkluderas i orderingången för USA för det andra kvartalet 2022.

Projektet omfattar byggnationen av ett nytt mellanstadiekomplex, en idrottsplats, bassäng och tank för vattenlagring, tillhörande vägar och installationer inom det 40 hektar stora området. Det nya mellanstadiet, Comal Middle School #8, om 15 800 kvadratmeter kommer att ta emot 1 100 elever i skoldistriktet och avlasta angränsande skolor som står inför ökade inskrivningar.

Arbetet väntas påbörjas i september 2022 och beräknas vara slutfört i september 2023.

För ytterligare information kontakta:

Andreas Joons, pressekreterare, Skanska AB, tel 010 449 04 94

Direktlinje för media, tel 010 448 88 99                                                                                                               

Detta samt tidigare pressmeddelanden finns också på www.skanska.com.

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och umgås. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.