Socialdemokraternas vallöften kan ge orgasm

| 30 augusti, 2018 | 0 kommentarer

to, aug 30, 2018 10:26 CET

Åtminstone en orgasm för hjärnan. Det är nämligen så många beskriver känslan av att lyssna på behagliga ljud via internetfenomenet ASMR.  Nu ska Socialdemokraternas vallöften ge samma klimaxartade upplevelse, hoppas SSU som använder den populära ljudtekniken för att nå ut till unga väljare

ASMR, en förkortning för Autonomous Sensory Meridian Response, är termen som beskriver en typ av mindfulness som kommer av att höra vissa ljud. Fenomenet beskrivs ofta som en “kittlande känsla i huvudet, hårbotten, ryggen eller andra delar av kroppen” och på Youtube finns över en miljon filmklipp på temat.

 Med mjuka viskningar om fler anställda i välfärden, bättre arbetsvillkor för undersköterskor och hårdare kapitalbeskattning hoppas SSU att vallöftena ska avnjutas i en mer koncentrerad miljö. 

– Den politiska debatten är stundvis hård och hektisk. Vi bestämde oss för att försöka nå ut genom bruset med viskningar snarare än att skrika oss hesa. Det här är ett roligt sätt att väcka ungas intresse, säger förbundssekreterare Andrea Törnestam.

Lyssna till vallöftena viskas här: https://www.facebook.com/ssusverige/videos/311466359616732/

Läs mer om internetfenomenet ASMR här: https://sv.wikipedia.org/wiki/Autonomous_sensory_meridian_response

Presskontakt
Hanna Alexandersson, policy-strateg
Mobil: 072 450 55 90
E-post: [email protected]

Om SSU
Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund, SSU, är Sveriges viktigaste politiska ungdomsförbund. Vi är en folkrörelse som samlar över 10 000 medlemmar. SSU påverkar och driver samhällsutvecklingen i de frågor som är viktiga för våra medlemmar och relevanta för unga i Sverige.
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.