Sveriges mästerkock håller uttagningar i Westfield Täby Centrum

| 19 september, 2022 | 0 kommentarer

Täby Centrum har sedan 2019 varit stolt partner till Sveriges mästerkock. Det var i samband med invigningen av Täby Centrums matdestination Täby Deli som partnerskapet blev verklighet. Sedan dess har delar av programmet spelats in och matlagningsevent med finalisterna hållits i centrum. I år kommer uttagningar till kommande säsong av Sveriges mästerkock spelas in i Westfield Täby Centrum mellan 29 september – 2 oktober.

Som en förlängning av Täby Centrums populära matdestination Täby Deli har ett partnerskap mellan Täby Centrum och Sveriges mästerkock etablerats. Det TV-sända programmet där svenska amatörkockar tävlar med sina kulinariska kunskaper inför en jury bestående av landets kockelit, har snabbt blivit ett populärt matlagningsprogram för hela familjen. Under fyra dagar, med start torsdagen den 29 september kommer de utvalda deltagarna laga sina rätter på inomhustorget för att tävla om att gå vidare i programmet i nästa säsong utav Sveriges mästerkock.

  • Westfield Täby Centrum är en stark matdestination med många starka koncept så som Melanders med Art bakery, Bastard Burgers, Stigen av Knut, Gratize, SNÖ och La Neta med flera, vilket medför ett stort antal matintresserade besökare. Sveriges mästerkock är ett av våra fantastiska partnerskap som skapar ytterligare en dimension av matglädje i centrum, något vi vill hålla fast vid och även utveckla nu när vi blir Westfield. Det har varit mycket uppskattat av våra besökare att få ta del av TV-inspelningen bakom kulisserna, och även att få chans att möta finalisterna här igen när de är korade, säger Linda Jensen, centrumchef i Westfield Täby Centrum. 

Som stolt partner till Sveriges mästerkock kommer Westfield Täby Centrum att bjuda på en stor dos inspiration, smakfulla upplevelser samt roliga aktiveringar och smakprover för hela familjen i samband med uttagningarna. Allmänheten är välkomna att se på och ta del TV-inspelningen och härliga matupplevelser i centrum 29 september – 2 oktober.

Klara NygrenCommunications Manager, Nordic+46 73 092 90 [email protected]

Unibail-Rodamco-Westfield är en dynamisk, global utvecklare och förvaltare av flaggskeppsdestinationer, med en portfolio värderad till 54.5 miljarder euro 31 december 2021, fördelad 86% inom handel, 6% inom kontorslokaler, 5% inom utställnings- och konferenscentrum och 2% inom service. Bolaget äger och driver för nuvarande 84 köpcentrum, varav 53 är flaggskeppsdestinationer i Europas och USA:s mest dynamiska städer. Genom att närvara på två kontinenter och i tolv länder, erbjuder Unibail-Rodamco-Westfield en unik plattform för handelsföretag och andra varumärken att verka genom att konstant skapa nya och exceptionella upplevelser för besökare. Med hjälp av sina 2 800 professionella medarbetare, unika meritlista och expertis har Unibail-Rodamco-Westfield en ideal position att generera överlägset värde och utveckla projekt i världsklass. Unibail-Rodamco-Westfield utmärker sig för sin hållbarhetsagenda ”Better Places 2030”, som sätter ambitionen att skapa bättre platser som respekterar de högsta miljömålen och bidrar till bättre städer. Unibail-Rodamco-Westfield är listad på Euronext Amsterdam och Euronext Paris, med en sekundär listning i Australien genom Chess Depositary Interests. Bolaget innehar en BBB+ rating från Standard & Poor’s, samt en Baa2 rating från Moody’s. För mer information, vänligen besök www.urw.com, eller besök vårt mediagalleri via https://mediacentre.urw.com. Håll dig uppdaterad om gruppen på Twitter @urw_group, Linkedin @Unibail-Rodamco-Westfield and Instagram @urw_group.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.