TANGIAMO TOUCH TECHNOLOGY AB (PUBL) PUBLICERAR ÅRSREDOVISNING FÖR 2017

| 17 maj, 2018 | 0 kommentarer

to, maj 17, 2018 20:23 CET

Tangiamo Touch Technology AB:s årsredovisning för verksamhetsåret 2017 finns nu tillgänglig på företagets hemsida www.tangiamo.com.

_______________________________________________________________________________­­__

För mer information:
Vänligen kontakta Linh Thai, VD, tel: 076-230 83 91, e-post: [email protected].

Denna information är sådan information som Tangiamo Touch Technology AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruks-förordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2018-05-17 kl. 20:20.

Tangiamo i korthet:
Tangiamo Touch Technology AB grundades som ett spinoff-företag från Chalmers tekniska högskola och baseras på forskning inom sensorteknologi för touchskärmar. Den unika patenterade teknologin gör det möjligt att identifiera vem som är vem av flera samtidiga användare. Tangiamo var först i världen med kommersiella tillämpningar av multitouch på stora platta bildskärmar. Bolaget hittade tidigt tillämpningar för tekniken inom kasinospel, där den är idealisk för att hantera satsningar av pengar. Bolaget har även strukturerats och utformats för en satsning inom tre olika affärsområden: Touch Technology, Online Gaming och Electronic Table Games. Detta gör det möjligt att ta till vara den omfattande tekniska utveckling som skett i bolaget, vilket skapar stora möjligheter till expansion inom nya områden, speciellt nya tillämpningar av Tangiamos unika sensorteknologi. Mer information om verksamheten finns på www.tangiamo.seBolagets aktie (TANGI) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med GW Fondkommission som Certified Adviser.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *