TH Real Estate anställer ytterligare två i Norden

| 16 november, 2017 | 0 kommentarer

to, nov 16, 2017 15:41 CET

TH Real Estate anställer Tiina Korhonen som Head of Leasing, Finland samt Fredrik Leifland som Analytiker

16 november 2017
– TH Real Estate stärker det nordiska teamet genom att anställa Tiina Korhonen som Head of Leasing med ansvar för Kamppi Köpcentrum i Helsingfors och Fredrik Leifland som Analytiker i Stockholm.

Tiina Korhonen kommer närmast från befattningen Senior Analyst på JLL. Tiina är specialiserad på uthyrning, kommersiell utveckling av köpcentrum och har mångårig erfarenhet av att arbeta internationellt.

Fredrik Leifland kommer närmast från en roll som Operations Director på THINK Accelerate och har startat upp flera verksamheter, bland andra det biometriska betalsystemet Quixter samt det AI-drivna matematikinlärningsverktyget Learner.

Tidigare i år förvärvade TH Real Estate 50 procent av Kamppi Köpcentrum, som är Helsingfors största centrala köpcentrum och den mest välbesökta gallerian i Norden. Investeringen gjordes genom European Cities Fund.

Johan Åström, TH Real Estates Head of Investment i Norden kommenterar:
“Norden är en viktig marknad för investerare som söker högkvalitativa fastigheter i Europa och vi ser goda möjligheter till ytterligare investeringar. Genom att stärka upp det nordiska teamet fortsätter vi att befästa vår närvaro och stärka vår regionala position.”

För mer information, kontakta:

Johan Åström

Head of Investment Sweden

46 (0) 706 88 99 22
 

[email protected]

Kara Eigl

Senior PR Manager (Europe Asia)

+44 (0) 20 3727 8438

[email protected]

Daisy Okas

Director. Communications

+1 212 916 4102

[email protected] 

Om TH Real Estate

TH Real Estate är en av världens största kapitalförvaltare inom fastigheter med cirka EUR 90 miljarder i förvaltat kapital (per den 30 juni 2017) och är en fristående del av TIAA Global Asset Management. Företaget förvaltar ett åttiotal fonder och hanterar både fastighets- och skuldinvesteringar med förvaltning på flera geografiska marknader inom olika sektorer, investeringsstrategier och former. Med global närvaro och kontor i 22 städer i USA, Europa och Asien, över 530 medarbetare och mer än 60 års erfarenhet av investeringar, erbjuder TH Real Estate lokal expertis i kombination med ett brett globalt perspektiv.

TH Real Estates företags- och förvaltningsstrategi bygger på att identifiera och kapitalisera på de underliggande strukturella trender som kommer att forma morgondagens fastighetsmarknad samt på ansvarsfulla långsiktiga investeringar

www.threalestate.com

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *