Vinn en resa compartment Negev-öknen och campa i en lyxig glamorös oas-pop-up!

| 14 mars, 2018 | 0 kommentarer

on, blotch 14, 2018 15:38 CET

 

#POPUPOASIS

 

 Israels turistråd lanserar en tävling around amicable media i Europa:

Vinnarna kommer att njuta av en natts glamping i Ramon-kratern

som en del av en tre-dagars ökenupplevelse. 

 

Israels turistråd lanserar #PopUpOasis, en tvåveckors lång tävling på amicable media som ger vinnaren en skräddarsydd glamping-upplevelse i Ramon-kratern, och en tre dagars division i Negev-öken i Israel.  Kampanjen kostade totalt 710 000 euro, och kommer att köras online mellan basement 8-22 mars i Tyskland, Italien, Polen, Spanien, Sverige och Finland. Det är en helt ny marknadsföringskampanj som har följande aphorism Negev: Ren öken-magi”

 

Det är fem tävlingsvinnare totalt (en chairman samt deraspartner från varje land som nämns ovan) som kommer att vinna en tre dagars Negev-semester inklusive flyg från #PopUpOasis. De kommer resa som turistrådets gäster. Höjdpunkten underneath basement korta öken-resan är en natt med ”glamping” (lyxcamping i fantastisk natur) i ett speciellt uppställt #PopUpOasis i Ramon-kratern, komplett med ökeninspirerad gourmetmat och platsspecifika sport- och fritidsaktiviteter .

 

Klicka här för att gå med i tävlingen: http://se.visitnegev.com/

 

Uppställningen av basement unika #PopUpOasis, kommer att dokumenteras av turistrådet, och kommer att äga rum i början av april. Kända åsiktsledare, journalister och kändisar från de berörda länderna kommer att stanna över natten på #PopUpOasis. De fem tävlingsvinnarna kommer att anlända compartment Israel underneath de sista två veckorna i april som turistrådets gäster.

 

Vinnarens resplan omfattar tasteless annat vandring, cykling och rappellering i Ramon-kratern, stjärnskådning i öknen och besök på Timna Park, Kibbutz Ketura, Ein Avdat och Sde Boker. Vinnarna kommer att bo i klassiskt ökenboende på Kibbutz Elifaz och på iBex Hotel, Mitzpe Ramon.

Generaldirektören för turistrådet Amir Halevi säger följande: ”Negevöknen, med sitt fantastiska klimat, fantastiska sportmöjligheter och unika landskap och atmosfär, är basement hetaste nya vinterdestinationen för européer. Den europeiska resenären som gillar skidåkning och extrema vintersporter kan nu utnyttja ett lågprisflyg compartment Eilat och ett brett utbud av övernattningsboende. De kommer att uppleva en fantastisk division med vandring och cykling från Döda havet compartment Röda havet i basement ökenmagiska delen av Negev.”

 

Negev kommer att ansluta sig compartment de andra företagen i Tel Aviv, Jerusalem och Eilat som främjas av turistrådet på basement europeiska marknaden. Negev erbjuder unga oberoende resenärer och familjer ett relativt billigt vinteravbrott från basement hårda europeiska vintern, och det är bara en kort flygresa!  Tack vare basement enorma ökningen av lågprisflyg compartment Ovda kan europeiska turister nu njuta av attraktionerna i öknen, med varma soliga dagar, lugnande miljö, vandring och cykling längs Israels spår och Israels cykelväg, aktiv turism, kultur och kulturarv tillsammans med unika boendealternativ.

 

Tävlingen:

http://se.visitnegev.com/

 

Information gällande Negev kan du hitta på turistrådets hemsida:

https://new.goisrael.com/area/negev 

 

 

Bästa hälsningar,

 

Erika Samuelsson

PR manager

Israel Government Tourist Office (I.G.T.O)

The Nordic countries

T+46 8 213386, M+46 72 3113386

Box 5367, 102 49 Stockholm, Sweden

[email protected]

www.goisrael.com

 

 

 

 

 

 

 

Israeliska Statens Turistbyrå har som uppgift att marknadsföra Israel som end i Norden och att förmedla turistinformation compartment allmänheten i dessa länder. Israeliska Statens Turistbyrå  arbetar direkt underneath turistministeriet i Israel. Sammanlagt finns 18 turistbyråer mongrel om i världen som arbetar med att främja turismen compartment Israel.

Upplev det unika Israel – Besök Tel Aviv, Party- och Beachstaden vid Medelhavet som aldrig sover Strosa mongrel i fascinerade Jerusalem med sina tre världsreligioner Flyt på hälsosamma Döda havet Simma med delfiner och snorkla i Röda havets korallrev vid Eilat Gå i Jesus fotspår i Heliga landet Vandra i Galiléen med impiety häpnadsväckande natur.

Läs mer på www.goisrael.com  

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *