“A Quiet Place Part II” går att streama exklusivt på Paramount+ från 14 september

| 7 september, 2021 | 0 kommentarer

“A Quiet Place Part II” är skriven och regisserad av John Krasinski. I rollerna syns Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Djimon Hounsou och John Krasinski. 

Om mindre än en vecka släpps den kritikerrosade A QUIET PLACE PART II på streaming. Succéfilmen från Paramount Pictures kommer exklusivt till Paramount+ den 14 september.

Se trailern HÄR.

Efter de traumatiska händelserna i första filmen måste familjen Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) nu möta omvärldens fasor när de fortsätter sin kamp för att överleva i fullständig tystnad. Tvingade ut i det okända inser de snabbt att de skrämmande varelserna som jagar med ljud inte är det enda hotet bortom sandstigen.

 

Om Paramount+
Paramount+ är en global videostreamingtjänst från ViacomCBS som erbjuder ett berg av premiumunderhållning för tittare i alla åldrar. Internationellt har tjänsten ett omfattande bibliotek med originalproduktioner, hit-serier och populära filmer i alla genrer från världsberömda varumärken och studios som SHOWTIME, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures och Smithsonian Channel samt förstklassigt lokalt innehåll. För mer information om Paramount+, besök www.paramountplus.com och följ Paramount+ Nordic på Facebook, @paramountplussverige på Instagram och Paramount+ Nordic på YouTube.

 

Presskontakt:

Max Bellman
Director PR & Communications
ViacomCBS Networks International Nordics
Mail:
[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *