Tanalys

ABAX Group AS publicerar kvartalsrapport Q1 2024

Läs original

Larvik, Norge – [2024 May 31] – ABAX Group AS, en ledande leverantör av telematik och smarta mobilitetstjänster, meddelade idag sina finansiella resultat för första kvartalet 2024, som visar fortsatt tillväxt och strategiska framsteg.

Finansiella höjdpunkter för Q1 2024

Stora händelser efter Q1-rapportering

VD uttalande:

Emma Dyga, VD för ABAX Group AS, kommenterar resultaten: – Vi är nöjda med vår prestation under Q1 2024, som visar på solid tillväxt och strategiska framsteg. Vårt fokus på större organisationer har gett resultat med anmärkningsvärd MRR-tillväxt, och vår produktledda strategi fortsätter att leverera värde till våra kunder. Förvärvet av RA Forsikring AS och våra senaste ISO-certifieringar är viktiga milstolpar som speglar vårt engagemang för excellens och strategisk expansion. Framöver är vi övertygade om att dessa initiativ kommer att driva vidare tillväxt och stärka vår marknadsposition.

Strategiska och operativa initiativ

ABAX Group AS fortsätter att genomföra sina strategiska prioriteringar:

Utsikter

Framöver är ABAX Group AS inriktat på att utnyttja sina styrkor inom Software as a Service (SaaS) och datadrivna lösningar för att öka kundvärdet och expandera sin marknadsnärvaro. Företagets strategiska investeringar och förvärv förväntas ge långsiktiga fördelar, driva uthållig tillväxt och operativ excellens.

—————————

För pressrelaterade frågor kontakta Head of MarCom,

Lin Nordström

tel: 0733 99 33 86  e-mail: lin.nordstrom@abax.com

Om ABAX Group AS

ABAX Group AS är en ledande europeisk telematik-IoT-plattform som erbjuder uppkopplade mobilitetslösningar för fordonsövervakning, verktygsspårning och utrustningskontroll. Vår mission är att tillhandahålla mobilitetsdata som hjälper kunder att optimera fältoperationer, följa lagar och uppnå betydande besparingar. Med över 500 000 spårade tillgångar och 40 000 kunder levererar ABAX tillförlitliga och kraftfulla lösningar för företag som är beroende av mobila anställda, logistik och tung utrustning. Vår avancerade plattform omvandlar kundernas behov till handlingsbara insikter och automatiserad rapportering, vilket driver effektivitet och operativ excellens.

Rapporten finns tillgänglig på företagets webbplats www.abax.com.

Exit mobile version