Ahlsell förvärvar Marie Swärds Svets & Verktygs AB

| 21 juni, 2021 | 0 kommentarer

Ahlsell har tecknat avtal om att förvärva Marie Swärds Svets & Verktygs AB med försäljning av svetsmaskiner och tillbehör. Företaget har fyra anställda och omsätter knappt 13 mSEK årligen.

Marie Swärds Svets & Verktygs AB är ett lokalt grossistföretag med etablering i Borlänge. Bolaget säljer ett brett sortiment av svetsutrustning, verktyg och industriförnödenheter.

Borlänge med sin starka industritradition är en intressant marknad med goda tillväxtmöjligheter. Ahlsell har sedan tidigare en etablering i Borlänge och med förvärvet av Marie Swärds Svets & Verktygs AB stärker vi vår position och profil i regionen, och ger oss goda möjligheter att utveckla marknaden för bland annat svetsprodukter.

Tillträde av förvärvet är planerat att ske under juli 2021.

För ytterligare information kontakta:

Johan Nilsson, Koncernchef Ahlsell AB, tel. 08-685 70 00 eller epost: [email protected]

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter nästan 33 miljarder SEK och de tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna.

Med cirka 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *