Tanalys

Ahlsell har flyttat till ny butik i Visby

Måndagen den 4 september slog Ahlsell upp dörrarna till den nya, större och helt nybyggda butiken på Lundbygatan 1D. I och med flytten tar Ahlsell Visby nästa steg mot att bli en utpräglad ”one-stop-shop” med bredare och djupare produktutbud samt kunnig personal som riktar sig till fler kundkategorier. En helt ny bygghall med komplett byggsortiment har också tillkommit.

– I Visby har vi sedan tidigare ett uppskattat erbjudande av produkter, tjänster och kompetens inom El och VS & kyl, Industri samt VA & Mark. Med mer utrymme och utökad kompetens tar vi nu ytterligare ett steg för att på ett ännu bättre sätt även tillmötesgå behoven hos våra kunder verksamma inom Bygg, Fastighet och Klimat där vi också satsar på Plåt, säger Fredrik Johansson, Regional Försäljningschef på Ahlsell.

Butiken har en öppen planlösning för enkel överblick där kunderna dessutom kan få kvalificerad rådgivning av innesäljarna som sitter i direkt anslutning till butiksytan. Utanför finns ett 60-tal parkeringsplatser och här finns även möjlighet att ladda sin elbil.

– Med oss i flytten tar vi den familjära känslan som blivit ett signum för Ahlsell i Visby. Även om den nya anläggningen är betydligt mycket större kommer den även fortsättningsvis att präglas av närheten till våra kunder, medarbetarnas höga servicegrad och viljan att leverera en riktigt bra kundupplevelse, säger Kjell Karlsson, butikschef på Ahlsell i Visby. 

Den nya rymliga bygghallen omfattar drygt 2 200 kvadratmeter inomhus med tillhörande utegård. Kunderna kan enkelt köra in med bilen, plocka de produkter som önskas och checka ut i kassan.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Fredrik Johansson, Regional Försäljningschef Gotland/Visby
Tel: 0498 249015, E-post: Fredrik.johansson@ahlsell.se

Kjell Karlsson, Butikschef Ahlsell Visby
Tel: 0498 249029, E-post: kjell.karlsson@ahlsell.se

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör av teknisk installation driver vi tillsammans med våra kunder utvecklingen för de som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och med logistik i världsklass är det vårt jobb att göra våra professionella kunders vardag enklare. Med en omsättning på ca 50 miljarder SEK, ca 7 500 medarbetare, över 300 butiker och fyra centrallager, gör vi allt för att uppfylla vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs.

För mer information besök www.ahlsell.se

Taggar:

Exit mobile version