Amanda AI rekryterar Nicholas Högberg till styrelsen

| 15 september, 2022 | 0 kommentarer

Amanda AI knyter till sig den rutinerade bolagsbyggaren Nicholas Högberg, som från och med 13 september tagit en plats i styrelsen.

Nicholas har bakgrund som entreprenör och vd för flera stora bolag inom IT, telekom och adtech – bland annat som vd för mobiloperatören 3. Senast kommer Nicholas från en roll som delägare och vd för Bannerflow och har tidigare även lett Spray och Vodafone.

– Det är när jag får kliva in i bolag som befinner sig i den utmanarpositionen som Amanda AI är i just nu som jag trivs som bäst. Det är ett tufft klimat för annonsörer i dag och en enorm komplexitet för de som försöker hantera sin digitala marknadsföring manuellt. Automation är helt klart framtiden och Amandas AI:s algoritm har en hisnande effektivitet, säger Nicholas Högberg.

Amanda AI är idag en faktor bakom många av de mest framgångsrika e-handlarna. Bland kunderna återfinns Rusta, Gina Tricot, Kungsängen och Granit.

– Jag är otroligt glad att vi har lyckats knyta Nicholas till Amanda AI. Han har en enormt värdefull erfarenhet och kompetens, inte minst av tillväxtbolag inom adtech. I Nicholas får vi med oss en stark partner på vår resa mot att bli en global aktör att räkna med. Vi ser fram emot att köra i gång, säger Göran Palm, vd Amanda AI.

Nicholas tillträdde i styrelsen 13 september 2022.

För ytterligare information kontakta:

Göran Palm, vd Amanda AI

+ 46 70 748 22 57  

[email protected]

————————————

Amanda AI är en helautomatiserad digital annonseringstjänst för att skapa, optimera och budgetallokera annonser på Google och Meta på över 60 språk. Med en unik algoritm effektiviserar och optimerar Amanda AI:s robot dagligen miljontals digitala annonser för över 300 kunder. För mer information, besök www.amandaai.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.