Aros Bostad utökar och anställer Johan Bölin som projektchef

| 23 juni, 2022 | 0 kommentarer

Aros Bostadsutveckling AB (”Aros Bostad”) utökar teamet och anställer Johan Bölin som ny projektchef. Johan, som närmast kommer från en liknande roll hos Stockholms studentbostäder, ansluter till Aros Bostad efter sommaren.

Magnus Andersson, VD Aros Bostad:
”Vi fortsätter att växa verksamheten i enlighet med vår nya affärsplan och kommer att utöka antalet projekt i produktion. Med detta följer ett behov av att rekrytera ytterligare kompetent och erfaren personal. Vi är glada över att hälsa Johan välkommen till teamet på Aros Bostad.”

Aros Bostads Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.arosbostad.se/investerare

Mer information

För ytterligare information, vänligen besök www.arosbostad.se eller kontakta:

Magnus Andersson, VD, e-post: [email protected], telefon: +46 73 410 12 43
Ken Wendelin, CFO/Vice VD, e-post: [email protected], telefon: +46 73 518 02 70
Anna Åkerlund, Kommunikations-/IR-chef, e-post: [email protected], telefon: +46 70 778 28 97

Certified Adviser, e-post: [email protected]r.se, telefon: +46 8 463 83 00

 

Om Aros Bostad
Aros Bostad är en bostadsutvecklare i Storstockholm med fokus på utveckling av funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna. 

Bolaget bildades 2006 och dess geografiska fokus är Storstockholm och Uppsala. Aros Bostad driver, per den
31 mars 2022, 34 bostadsutvecklingsprojekt i olika utvecklingsskeden motsvarande cirka 4 900 bostäder. Aros Bostadsutveckling AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.arosbostad.se 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.