Åsa Jamal ny kommunikationsdirektör i Vattenfall

| 27 juli, 2022 | 0 kommentarer

Åsa Jamal har utsetts till kommunikationsdirektör i Vattenfall. Hon ersätter Karin Lepasoon som skall börja på ett annat externt uppdrag. Åsa Jamal tillträder sin roll den 1 september 2022.  

Åsa Jamal har en gedigen kommunikationsbakgrund och har bland annat varit kommunikationsdirektör på Telia Company, kommunikations- och HR-direktör på Bonnier Broadcasting/TV4 och partner och Managing Director på kommunikationsbyrån JKL.

 – Jag ser fram emot att välkomna Åsa i Vattenfalls koncernledning. Med sin breda och långa erfarenhet inom kommunikation från olika branscher så kommer hon att vara en viktigt del i Vattenfalls fortsatta resa mot ett fossilfritt liv, säger Anna Borg, Vattenfalls vd och koncernchef. 

– Jag ser fram emot att bidra till denna viktiga omställning där Vattenfall med sina höga ambitioner spelar en central roll, säger Åsa Jamal. 

Åsa Jamal kommer att rapportera till Vattenfalls koncernchef Anna Borg, ingå i koncernledningen och vara placerad i Solna. 

Karin Lepasoon är kvar på Vattenfall till den 25 september för att säkerställa en god överlämning. 

För ytterligare information kontakta:
Vattenfalls pressavdelning, telefon +46 8 739 50 10, e-post: [email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.