Atrium Ljungberg bjuder in till presentation av delårsrapporten Q2 2022, den 8 juli klockan 10.00

| 23 juni, 2022 | 0 kommentarer

Med anledning av delårsrapporten januari – juni 2022 bjuder Atrium Ljungberg in till webbpresentation klockan 10.00 den 8 juli. Delårsrapporten offentliggörs klockan 7.30 samma dag.

Aktieanalytiker, investerare, media och andra intresserade är välkomna att delta i presentationen där vd Annica Ånäs och cfo Ulrika Danielsson presenterar resultatet för Q2 2022. Presentationen hålls på svenska och kan följas live via webb med möjlighet att ställa frågor via Teams.  

Länk till webbsändningen:
https://tv.streamfabriken.com/sv-atrium-ljungberg-q2-2022
 

Vill du ställa frågor, anslut via denna länk:
Microsoft Teams Atrium Ljungberg Q2 2022
Klicka här för att ansluta till mötet

Presentationen och skriftligt material nås efter sändning på bolagets webbplats www.al.se/ir.

Där finns även en engelsk presentation tillgänglig.

Nacka, 2022–06–23
Atrium Ljungberg AB (publ)

För mer information kontakta:

Ulrika Danielsson, cfo Atrium Ljungberg, 070-647 12 61, [email protected]

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter på tillväxtmarknader i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vårt fokus är att utveckla attraktiva stadsmiljöer för kontor och handel kompletterat med bostäder, kultur, service och utbildning. Den totala uthyrbara ytan omfattar cirka 1,1 miljoner kvadratmeter fördelat på ett sjuttiotal fastigheter, värderade till 53 miljarder kronor. Våra handelsplatser har närmare 60 miljoner besökare per år och i våra områden arbetar och studerar drygt 30 000 personer och lever och bor ett tusental personer. Vår projektportfölj möjliggör investeringar i framtiden motsvarande cirka 39 miljarder kronor. Atrium Ljungberg är noterat som ATRLJ-B.ST på Nasdaq Stockholm Large Cap-listan.
Läs mer på
www.al.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.